Contact Us Icons

Contactați-ne pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta afacerea

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție...

Cel mai bun mod de a imprima de pe un iOS este cu driverul AirPrint încorporat de la Apple. Pentru că este deja parte din sistemul de operare, este gratuit și fără grija instalării a ceva nou.

Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil.
Brother iPrint&Scan este o aplicație gratuită care face imprimarea de pe, și scanarea către un dispozitiv Android posibilă. Totuși, ca alternativă, dacă folosiți echipamente Android 5.0 e posibil să vi se pară mai ușor și mai rapid să folosiți pluginul gratuit Brother Print Service.
Da, cu Google Cloud Print. Orice imprimantă conectată online prin înregistrarea la un cont Google, poate accepta joburi de imprimare de la orice dispozitiv ce utilizează un browser Chrome sau sistemul de operare Android, oriunde s-ar afla acea persoană în lume.

Da. Web Connect vă permite să conectați scanerul sau multifuncționalul Brother direct la serviciul preferat de stocare în cloud. Fișierele pot fi încărcate imediat fără a mai fi nevoie de un computer, și este posibil și invers – puteți descărca fișiere utilizând panoul de control pentru a le putea imprima pe echipamentul Brother.

Woman and man in the office near the printer

Brother at your side

Noi, cei de la Brother, înțelegem că fiecare afacere este diferită - de aceea ne-am luat angajamentul de a dezvolta soluții de vârf pentru mobile și cloud care să ne ajute clienții să lucreze în funcție de nevoile lor. Brother oferă:

  • Tehnologie recunoscută, premiată
  • Multiple posibilități de a alege
  • Soluții ce susțin eficiența costurilor

Labelled folders on a desk

Resurse

Accesează studiile noastre de caz, white papers, video de produs și broșuri

Saznajte više