1. Acasă Brother
  2. Imprimante
  3. Imprimante mobile
  4. Angajați cu muncă pe teren
Imprimanta Brother PJ fiind așezată în cutia de lucru roșie

Tipăriți oriunde vă poartă munca

Permiteți forței de muncă să finalizeze activitățile imprimând la fața locului și reduceți nevoia de a reveni la birou pentru lucrul cu documentele.

Imprimantele portabile Brother oferă angajaților posibilitatea de a realiza documente profesionale, indiferent tipul acestora și de locație.

Gama noastră oferă:

  • Imprimante mici, ușoare și versatile
  • Imprimante portabile pe care le puteți monta în vehicul sau transporta în geantă.
  • Opțiuni de conectivitate USB, Bluetooth și WiFi
  • Imprimare fără a avea nevoie de cerneală sau toner

De ce să utilizați o soluție mobilă Brother?

Prin realizarea tuturor activităților de imprimare chiar la locație, banii și timpul pierdut cu finalizarea acestora la birou sunt economisiți.

Îmbunătățiți serviciile pentru clienți prin reducerea greșelilor și a scrisului de mână ilizibil de pe documente întocmite pe teren.

Fluidizați fluxurile de lucru existente și permiteți afacerii dvs. mobile să fie mai eficientă, dând posibilitatea forței de muncă să viziteze mai mulți clienți sau prospecți.

Gama de accesorii Brother, inclusiv suporturile pentru vehicule și încărcătoarele, facilitează mai mult ca niciodată mobilitatea imprimantei oriunde merg echipele de lucru.

Lăsați clienții mulțumiți prin furnizarea tuturor documentelor importante de care au nevoie la fața locului; creați-le cu viteze mari de imprimare și fără a avea nevoie de cerneală.

Imprimarea termică de înaltă calitate oferă lucrătorilor posibilitatea de a produce documentație profesională, cu logo-ul companiei, oriunde s-ar afla.

Brother oferă o gamă de accesorii și soluții care încap în geanta de laptop, concepute pentru a vă ajuta să vă mobilizați forța de muncă și să creșteți eficiența.

Avem imprimante potrivite pentru toate tipurile de activități pe teren:

Vedeți gama noastră de imprimante mobile: