Parteneriat cu YSoft

Soluția integrată YSoft SafeQ de management al printurilor și scanare a documentelor este acum încorporată în echipamentele multifuncționale Brother 

YSoft® Corporation și Brother anunță că YSoft SafeQ® este acum disponibil ca soluție încorporată pe dispozitivele multifuncționale Brother. YSoft SafeQ oferă organizațiilor gestionarea centralizată a serviciilor de tipărire și de scanare a documentelor. Cu ajutorul echipamentelor Brother prevăzute cu soluția YSoft SafeQ, companiile își pot îmbunătăți productivitatea și securitatea documentelor, reducând totodată costurile aferente serviciilor de tipărire. Fiind o platformă integrată, companiile pot adăuga funcțiile YSoft SafeQ de care au nevoie, ca suite software, sau folosind module software individuale. Utilizatorii de echipamente multifuncționale Brother pot alege funcțiile YSoft SafeQ de management al printurilor, funcțiile de flux automatizat al scanărilor sau o combinație între cele două. 

Brother Embedded Terminal se alătură familiei de terminale integrate YSoft, asigurând suport celor mai cunoscute mărci din lume. Echipele de vânzări și pre-vânzări tehnice ale Brother sunt pregătite să proiecteze și să implementeze soluțiile ideale pentru orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia. Folosind arhitectura bloc oferită de YSoft SafeQ, organizațiile au garanția că, pe măsură ce afacerea lor crește, YSoft SafeQ și Brother le vor asigura tot suportul de care au nevoie, în cel mai eficient mod din punct de vedere al costurilor.

Soluția Brother Embedded Terminal oferă utilizatorilor și administratorilor toate funcțiile esențiale ale YSoft SafeQ, inclusiv pull-printing securizat, instrumente de reducere a costurilor, fluxuri de lucru pentru îmbunătățirea productivității și soluții de raportare pentru monitorizare și audit. Clienții Brother beneficiază și de YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows, care transformă procesele repetitive bazate pe hârtie în scanarea digitală automată, procesare și transmitere securizată a documentelor către locații prestabilite. Mai mult de atât, fluxurile de lucru utilizate în procesul de scanare pot include procesare sofisticată, cu suport pentru recunoașterea caracterelor (Optical Character Recognition - OCR) și indexare a textului, pentru a simplifica operațiile de căutare și redactare a documentelor.

“Compatibilitatea echipamentelor Brother cu YSoft SafeQ ne permite să extindem oferta de servicii de tipărire și să oferim o soluție avansată pentru afaceri, ce asigură flexibilitate, securitate și eficiență”, a spus Chris Marshall, Director of Business Printing & Solutions, Brother International Europe, completând: “Acest parteneriat reprezintă răspunsul la cerințele mediului de afaceri și soluția la provocările cu care se confruntă companiile în domeniul serviciilor de tipărire, întrucât este perfect adaptată la nevoile lor, reducând semnificativ consumul de timp și resurse”.

Lukáš Maňásek, Chief Sales Officer YSoft, a spus: “Pe măsură ce mediul de afaceri implementează inițiative de transformare digitală pentru a-și îmbunătăți productivitatea, serviciile de tipărire și fluxurile de lucru automatizate folosite la scanare reprezintă procese capabile să economisească timp și să accelereze introducerea produselor pe piață. Colaborăm îndeaproape cu Brother pentru a oferi afacerilor din toată lumea aceste beneficii în ceea ce privește managementul printurilor și scanarea documentelor”.

 

Despre YSoft

YSoft oferă soluții inteligente la nivel Enterprise pentru birouri, ce susțin dezvoltarea de afaceri eficiente. Platforma de soluții YSoft SafeQ pentru fluxuri de lucru este folosită de corporații și organizații mici și mijlocii pentru a gestiona, optimiza și securiza printurile și procesele digitale. Soluțiile de printare 3D sunt axate pe domeniul educației, unde oferă beneficii unice pentru fluxul de lucru și recuperarea costurilor.
Fondată în anul 2000, compania are sediul central în Brno, Republica Cehă și birouri în America de Nord, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu/Africa (EMEA) și în regiunea Asia Pacific (APAC). Pentru mai multe informații, vizitați pagina www.ysoft.com.

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.
Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services - MPS).


Brother și YSoft