1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții personalizate
  4. Secure Print+
Secure-Print-Plus-NFC

Protejați-vă documentele și respectați reglementările

Secure Print+ este un firmware ce vă permite să imprimați documentele confidențiale în mod sigur. 

Documentele confidențiale și importante sunt uneori imprimate și lăsate la echipament, existând riscul potențial ca aceste informații să ajungă în mod greșit la alte persoane.
Secure Print+ este un sistem de imprimare securizată simplu și eficient. Securitatea documentelor este îmbunătățită imediat, asigurându-vă că documentele importante sunt protejate.

Cu Brother Secure Print+

  • Documentele confidențiale sunt imprimate atunci când aveți nevoie
  • Doar personalul autorizat poate colecta propriile documente
  • Documentele importante nu sunt lăsate la îndemâna altor persoane

 

Imprimați documentele importante ușor și sigur 

Easy_to_use_SecurePrint

Autentificare cu card

Documentele sunt imprimate doar în momentul în care vă aflați lângă imprimantă. Folosind un card compatibil NFC (Near-field Communications) veți putea să autorizați comanda de imprimare. 

Grey padlock icon

Imprimarea documentelor în siguranță

Asigurați-vă că documentele confidențiale nu ajung din greșeală la altcineva. Documentele importante sunt imprimate doar când autorizați tipărirea acestora de la echipament.

Grey cog icon

Ușor de gestionat

Utilizatorii pot fi adăugați și șterși doar prin câțiva pași simpli. Fiecare utilizator poate fi configurat cu profilul propriu. Poate fi acordat acces la nivel individual pentru anumite sau toate funcțiile imprimantei.  
 

Întrebări frecvente despre Secure Print+

Secure Print+ permite configurarea unui card ID NFC astfel încât utilizatorul să atingă un echipament cu cardul ID și acesta să imprime sarcina dorită. Pot fi create și profiluri individuale pentru a da acces la anumite sau la toate funcțiile echipamentului.  
Da, datele dvs. sunt salvate temporar în memoria imprimantei până când solicitați imprimarea documentului. Odată imprimat, datele sunt șterse. 
Datele sunt salvate pe echipament pentru o durată de timp ce poate fi configurată conform cerințelor dvs. Dacă datele sunt lăsate mai mult timp decât intervalul specificat, acestea vor fi șterse automat. 
Pot fi adăugați maxim 200 de utilizatori.
Brother Secure Print+ este disponibil pentru următoarele echipamente laser mono și color: MFC-L9570CDW, MFC-L8900CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW, MFC-L6900DW, MFC-L6800DW, DCP-L6600DW, HL-L6300DW, HL-L6400DW.
 

Firmware-ul Secure Print+ este activat pe echipamentul dvs. 

Sistem de operare client - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Sistem de operare server - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Puteți achiziționa Secure Print+ de la un revânzător local Brother. De asemenea, puteți completa formularul 'Mai multe informații' și un angajat Brother vă va contacta. 

Utilitarul nostru gratuit Brother Software License Management Tool este soluția simplă de activare a funcțiilor oferite de soluțiile achiziționate. Aflați mai multe informații aici

Sunteți interesat și doriți să aflați mai mult? Completați formularul de mai jos și vă vom ajuta cu orice solicitare.

Consultați secțiunea Termene și condiții. Informațiile dvs. vor fi procesate în conformitate cu politica de confidențialitate.