contact us

Contactați-ne pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta afacerea

Aflați cum vă putem ajuta compania să lucreze mai inteligent...

Nu. Brother Universal Driver vă permite să vă ocupați de toate imprimantele cu o singură instalare. Alternativ, puteți folosi Microsoft® Installer (MSI), pentru a automatiza întregul proces prin crearea unui fișier ce va transfera toate programele Brother necesare către un computer.
Da. Sunt mai multe modalități. Secure Function Lock vă permite să controlați cu strictețe cine poate imprima, trimite un fax, scana și copia, și cine nu are voie, cu ajutorul unor coduri PIN unice sau cu ajutorul cardurilor de acces NFC. Unele echipamente permit și autentificarea cu ajutorul Active Directory sau LDAP.
Nu. Brother oferă compatibilitate cu mai multe aplicații de Print Management precum Y Soft sau PaperCut, vă asigurați că nu sunteți limitat la un singur echipament – puteți lansa imprimarea de la cel mai potrivit echipament. Fiecare sarcină de imprimare este păstrată în siguranță în rețea până ce folosiți codul PIN sau cardul NFC la un echipament la care doriți să imprimați.
People in the office with Brother printer

Brother At Your Side

Înțelegând nevoile unei companii medii, am dezvoltat o gamă largă de soluții dedicate. Cu noi aveți posibilitatea de a alege modul de lucru cel mai potrivit pentru compania dumneavoastră. Brother oferă:
  • Standarde ridicate
  • Gamă largă de soluții
  • Tehnologie recunoscută și premiată