1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2014
  5. Primele imprimantele de etichetare Brother care acceptă AirPrint™

Primele imprimante de etichetare Brother care acceptă funcţia AirPrint™

Primele imprimante de etichetare Brother care acceptă funcţia AirPrint - completată de aplicaţia Air Label

 

Brother a introdus singurele imprimante de etichetare pentru birou care acceptă Apple® AirPrint™ - în paralel cu dezvoltarea propriei aplicaţii inovative ‘Air Label’.

Specializate în imprimare şi tehnologie, imprimantele de etichetare profesionale pentru spaţiul de lucru, QL-710W şi QL-720NW, sunt primele dotate cu tehnologia de imprimare wireless Apple® AirPrint, ceea ce reflectă pasiunea companiei Brother pentru crearea de produse inovatoare.

Cele două modele, împreună cu aplicaţia personalizată Brother, au creat imprimanta de etichetare perfectă care poate fi utilizată cu iPhone®, iPad® şi iPod touch®.

Adăugarea funcţiei Apple® AirPrint™ este al doilea element de inovaţie cu care se evidenţiază imprimantele de etichetare pentru spaţiul de lucru, cu design elegant şi distins. Au fost primele imprimante de etichetare pentru birou din lume care au inclus funcţia wireless, atunci când au fost lansate în 2012.

Funcţia wireless integrată a permis companiei Brother să încorporeze AirPrint™ în seria de caracteristici ale imprimantelor QL-710W şi QL-720NW.

  • Imprimarea wireless AirPrint™ permite utilizatorilor să imprime etichete fără să fie nevoie să descarce un software sau să instaleze drivere suplimentare, creând astfel un proces simplificat pentru utilizatorii care au nevoie să imprime la cerere de pe dispozitive mobile Apple®.
  • De asemenea, caracteristica oferă dezvoltatorilor de aplicaţii şansa să adauge cu uşurinţă suport de imprimare direct la aplicaţiile lor iOS sau să creeze aplicaţii personalizate de etichetare pentru utilizatorii lor.
  • Aplicaţia Brother Air Label permite crearea simplă a etichetelor şi este disponibilă pe Apple App Store.

De asemenea, cele două modele dispun de un software de proiectare a etichetelor pentru PC şi Mac, care permite utilizatorilor să imprime etichete profesionale pentru o diversitate de utilizări la locul de muncă şi sunt cele mai rapide modele de tipul lor de pe piaţă, imprimând până la 93 de etichete de adresă standard pe minut.

Gerry Quigley, Manager etichetarea produselor, Brother Irlanda a afirmat: “Angajamentul nostru faţă de inovaţie a condus la conceperea unui duo de imprimante de etichetare despre care suntem mândri să anunţăm că sunt primele care acceptă funcţia de imprimare wireless AirPrint™. Prin crearea noii aplicaţii Brother Air Label, QL-710W şi QL-720NW sunt imprimantele de etichetare perfecte pentru a fi utilizate împreună cu dispozitivele mobile Apple®.”

AirPrint