1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2021
  5. Eveniment online de lansare InkBenefit Plus 2021

Eveniment online de lansare InkBenefit Plus 2021

În luna martie 2021 a avut loc conferința de presă online pentru lansarea noii game InkBenefit Plus. La eveniment au participat reprezentanți Brother, jurnaliști și bloggeri.
A fost prezentată evoluția principalelor tehnologii de imprimare Brother în anul 2020, rezultatele obținute în timpul pandemiei și transformările prin care a trecut piața echipamentelor de birou: ponderea echipamentelor cu rezervor reîncărcabil de cerneală, din totalul echipamentelor inkjet, s-a dublat la nivel global; în categoria echipamentelor cu tehnologie laser este predominantă cererea de multifuncționale în detrimentul imprimantelor simple.

Urmăriți înregistrarea integrală a evenimentului accesând canalul nostru de Youtube:

Eveniment lansare online InkBenefit Plus 2021

În contextul în care pandemia a contribuit la accelerarea tranziției de la echipamente inkjet cu cartușe la echipamente cu rezervoare reîncărcabile cu cerneală, Brother a prezentat noua gamă InkBenefit Plus și beneficiile pe care le aduce utilizatorilor casnici sau din birouri cu un număr mic de utilizatori: viteza de imprimare, reîncărcare economică și simplitatea utilizării.
Prezentarea echipamentelor InkBenefit Plus a inclus și sesiune demo în care au fost arătate principalele avantaje aduse utilizatorilor. 

Urmăriți prezentările scurte ale beneficiilor:

Simplitatea instalării echipamentelor

Viteza mare de imprimare

Reumplerea rezervoarelor de cerneală fără murdărire

Conectivitatea Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Imprimarea fotografiilor de pe un dispozitiv mobil

Funcția Email Print

3 ani garanție prin înregsitrarea pe site 

Vedeți toată gama de imprimante Brother InkBenefit Plus .

Noile echipamente sunt disponibile la partenerii noștri din toată țara. 
Căutați un partener accesând https://www.brother.ro/dealer-locator

 

Despre Brother
Brother este furnizorul global de soluții pentru afaceri recunoscut pentru inovație tehnologică. Fondată sub numele de Yasui Sewing Machines Co în Japonia în 1908 și redenumită ulterior în Brother, compania operează acum în peste 40 de țări din întreaga lume. Brother a inovat continuu pentru a prospera pe o piață în continuă schimbare. De la managementul imprimării până la imprimante, scanere și dispozitive de etichetare, produsele și serviciile Brother sunt concepute pentru a crește eficiența, productivitatea și pentru a îmbunătăți conectivitatea utilizatorilor.

 

Conferință Presă