1. Acasă Brother
  2. Sfaturi pentru a lucra de acasă
  3. Organizarea biroului de acasă
imagine a unui birou cu laptop, organizator și plantă

Păstrați biroul de acasă ordonat

Fie că lucrați singur de acasă, sau împărțiți biroul cu altcineva, lucrurile pot începe să se adune foarte repede.

  • Încercați să vă creați obiceiul de a aranja biroul la începutul sau sfârșitul fiecărei zile de muncă, lucru ce vă ajută să vă concentrați mai bine
  • Păstrați pe birou doar lucrurile de care aveți nevoie în mod frecvent, și păstrați lucrurile mai mici precum agrafe și pixuri în recipiente mici

dosare organizate pe rafturi

Creați un sistem de arhivare pentru documente

Rezistați tentației de a imprima fiecare document deoarece hârtiile vor începe să se adune foarte repede. 

  • Folosiți o tavă simplă de documente pentru a păstra hârtiile importante la îndemână și un sertar sau cutii cu etichete pentru dosare, și păstrați spațiul de lucru cât mai liber
  • Digitalizați materialele scanând documentele și salvați-le în calculator sau în Cloud. Consultați soluțiile de scanare Brother aici.
 

fotografie a unui birou de acasă

Alocați un spațiu dedicat pentru munca de acasă

Munca de acasă poate estompa cu ușurință demarcația dintre viața de birou și cea personală; asigurați-vă că luați pauze regulate în care să ieșiți din zona de lucru pe parcursul zilei.

  • Stabiliți biroul de acasă într-o cameră separată care să permită diferențierea dintre activitatea profesională și cea personală. Dacă nu aveți un spațiu separat, alegeți o zonă din cameră care să devină doar spațiu de muncă. 
  • Stabiliți o delimitare cu un program de lucru de care să fie conștienți cei din casă. Atunci când este posibil, anunțați în prealabil familia despre întâlniri sau evenimente.

imagine a unui birou cu o agendă deschisă

Creați un spațiu de lucru confortabil

Lumini, spațiu, concentrare! Acordați atenție ergonomiei spațiului de lucru și poziționării echipamentului necesar.

  • Asigurați-vă că aveți o lumină adecvată și liniște pentru a vă ajuta la ședințele online sau când comunicați cu colegii. Optați pentru o cameră cu fereastră și o priveliște frumoasă care să vă relaxeze.
  • Luați în considerare investiția într-un scaun ergonomic și suport pentru picioare, și aranjați tastatura și mouse-ul la o distanță și înălțime confortabile.

Femeie lucrând de acasă lângă imprimantă

Imprimante & echipamente multifuncționale

Consultați gama de produse pentru munca de acasă ce vă poate fi de ajutor.

Explorați gama home office