Brother iLink&Label app

Utilizați Apple iPhone sau iPad pentru a descărca ID-uri de cabluri stocate în proiectele Fluke Networks LinkWare Live, și transferațile wireless către imprimanta de etichete  Brother PT-E550WNIVP. Apoi imprimați-le pe cele necesare și etichetați cablurile. Nu este nevoie de laptop, rețea sau cabluri.

 

 

 Tehnician de rețea care folosește aplicația Brother iLink & Label pe smartphone-ul său

Economisiți timp, reduceți erorile

Prin conectarea la datele deja stocate în Linkware Live, puteți economisi timp, nemaifiind nevoie să introduceți manual aceleași ID-uri de cablu în PT-E550WNIVP de la tastatura imprimantei. În plus, marcarea greșită dispare, asigurând acuratețe în toate sarcinile de etichetare.

De ce să nu descărcați acum pentru a descoperi beneficiile acestei aplicații gratuite de etichetare?

Imprimanta de etichete PT-E550W cu ID-ul cablului de rețea selectat pentru imprimare

Descărcați in câteva secunde eticheta cu ID-ul cablului

După ce ați instalat aplicația și ați introdus numele de utilizator și parola Fluke Networks Linkware live, durează doar câteva secunde pentru a selecta și transfera ID-urile cablului către imprimanta dvs. de etichete Brother PT-E550WNIVP:

  • Selectați proiectul cu ID-urile de cablu necesare și atingeți „Descărcați” pentru a le transfera în aplicație.
  • Apoi selectați lista necesară a ID-urilor și atingeți „trimiteți” pentru a trimite wireless către PT-E550W.
  • Gata! PT-E550WNIVP are acum cel mai recent ID de cablu stocat în memorie.

Brother TZe-SL251 black on white self-laminating identification labels applied to CAT5e and CAT6A network and patch cables

Imprimați etichete de identificare a cablurilor

Deoarece ID-ul cablului dvs. este stocat în memoria imprimantei, tot ce aveți nevoie acum este PT-E550WNIVP.

Pur și simplu apăsați tasta funcțională "wrap cable" de pe imprimanta de etichete PT-E550WNIVP și configurați setările pentru tipul de cablu pe care îl utilizați. Acest lucru trebuie făcut o singură dată.

Pentru a imprima etichetele, apăsați tasta bazei de date de pe imprimanta de etichete pentru a afișa codurile de cablu. Apoi alegeți să imprimați toate etichetele sau selectați intervalul dorit.

Etichetele sunt tipărite într-o singură bandă lungă. Cutterul avansat vă menține etichetele în ordine pe măsură ce se imprimă, făcându-le mai ușor de aplicat corect.

Etichetele auto-laminate Brother TZe au fost dezvoltate special pentru identificarea cablurilor și sunt recomandate pentru această utilizare.

 Dispozitiv mobil gata să transmită noi ID-uri de cablu către imprimanta de etichete Brother PT-E550W

Păstrați actualizate ID-urile cablurilor

Pe măsură ce proiectul de infrastructură de rețea este actualizat, cu adăugarea de noi ID-uri de cablu sau modificarea celor existente, pur și simplu utilizați aplicația Brother iLink&Label pentru a vă reconecta și descărca cele mai recente ID-uri de cablu din proiectul dvs. Linkware Live pe imprimanta de etichete Brother PT-E550WNIVP. Apoi re-tipăriți unde e necesar.

Aflați importanța etichetării la instalarea și mentenanța infrastructurilor de date