1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2017
  5. Lansare gama InkBenefit Professional

Lansare gama InkBenefit Professional

 

Brother lansează în România noua serie de echipamente InkBenefit Professional, dedicată afacerilor de mărime medie


Brother a reproiectat trei echipamente de ultimă generație pentru a crea o gamă profesională pentru business. Optimizările aduse includ o durabilitate crescută, o calitate mai mare a imprimării datorată noilor consumabile pe bază de pigmenți și costuri eficiente pe pagină.
 

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală noua serie de echipamente multifuncționale inkjet color A4 și A3 InkBenefit Professional, o gamă de produse ce acoperă perfect nevoile birourilor cu volume de imprimare medii și mari.

Seria InkBenefit Professional include trei echipamente multifuncționale: MFC-J2330DW – imprimă și scanează A4, dar poate imprima și în format A3, MFC-J3530DW și MFC-J3930DW – ambele imprimă și scanează A4 și A3.Cele trei noi modele ale specialistului în imprimare și tehnologie au fost reproiectate special pentru business. Cu o serie de îmbunătățiri de design, noua serie se mândrește cu robustețe, capacitate crescută de gestionare a hârtiei, imprimare color de calitate și viteză  la nivel profesional.


Primele echipamente inkjet Brother ce utilizează numai cerneluri pe bază de pigmenți.

Noua serie de echipamente funcționează cu jet de cerneală și este prima gamă profesională Brother care utilizează cerneluri pe bază de pigmenți pentru toate cartușele.  Acest lucru garantează culori mai intense și nuanțe de negru mai dens, un text clar și culori vii pentru documente, precum și o uscare rapidă și rezistență  la decolorare pentru printuri.
Seria de echipamente este recomandată și de flexibilitate și de prețul avantajos.  Modelele sunt ideale pentru birouri mici, grupuri de lucru și afaceri medii, care au volume de imprimare între 500 și 1500 de pagini lunar.

Noile modele au fost create pentru imprimare la costuri scăzute. Cartușele Brother opționale de mare capacitate oferă până la 3000 de pagini alb-negru și 1500 de pagini color, la un cost pe pagină mult mai scăzut.

Echipamentele InkBenefit Professional au o viteză mare de imprimare, de până la 22 de pagini pe minut, și timp scăzut de imprimare și copiere a primei pagini, de mai puțin de șase secunde.


Echipamente durabile, realizate din materiale deosebit de rezistente Modelele din noua generație de echipamente inkjet sunt create din materiale noi, care le fac mai rezistente și mai durabile decât seria precedentă.


Seria InkBenefit Professional este echipată cu un cap de imprimare îmbunătățit, care crește, conform testelor interne, durata de viață a aparatului de la 60,000 la 100,000 de pagini și cu tăvi pentru hârtie mai rezistente, astfel încât angajații să își poată desfășura activitatea cu echipamente pe care se pot baza.
Principalele specificații ale gamei includ panoul de control format din ecran tactil LCD și din taste, tăvi pentru hârtie care se extind ușor și ghidaj pentru hârtie mai rezistent, capac pentru scaner cu închidere silențioasă, alimentator automat de documente de până la 50 de pagini. În plus, echipamentul MFC-J3930DW imprimă, copiază și scanează duplex.

Funcțiile Cloud oferă acces la soluții profesionale


Pentru a permite birourilor și gruprilor să lucreze cât mai inteligent și eficient posibil, noua serie este compatibilă cu numeroase soluții de imprimare și scanare mobile și în cloud, inclusiv cu aplicațiile Brother iPrint&Scan și Apple AirPrint.

Cu ajutorul tehnologiei premiate  Brother, Web Connect, utilizatorii  au posibilitatea de a scana către și de a imprima din servicii cunoscute de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și OneDrive. Beneficiul este salvarea sau partajarea simplă și rapidă a fișierelor, de la oricare din modelele gamei, direct din panoul de control, fără conexiune la computer.

 “Noile modele InkBenefit Professional au fost dezvoltate pentru birourile cu volume medii și mari de imprimare, la o calitate excelentă, dar cu costuri scăzute ale consumabilelor. InkBenefit Professional este cea mai robustă gamă inkjet Brother  de până acum, un trio  de ultimă generație, construit pentru a răspunde nevoilor birourilor mici și grupurilor medii de lucru.  InkBenefit Professional este o serie cu echipamente A4 și A3 cu funcționalități practice, cu viteză mare de lucru și  durabilă, ce poate fi recomandată ca cea mai bună alegere inkjet în acest moment ”, declară Monica Otlăcan, șef al Reprezentanței Brother în România.

 

Despre Brother
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.
Brother produce și comercializează imprimante, multifuncționale, faxuri, soluții de etichetare, soluții de imprimare mobilă, scanere. Brother continuă să dezvolte noi tehnologii.
Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “der Blauer Engel” şi “Ecomark”. 

MFC-J3930DW cu pagină imprimată