Brother se întâlnește cu utilizatorii la GoTech World

Cu ajutorul partenerilor săi de business, Brother își dorește să fie tot mai conectat cu utilizatorii și participă la evenimentele dedicate lor.

După ce a prezentat cele mai noi soluții de printing și etichetare la Solitech Oradea, evenimentul partenerului RO et CO International, Brother continuă să fie aproape de parteneri și de utilizatori prin participarea la GoTech World, în 2 și 3 Octombrie 2019, împreună cu aceștia.
La standurile partenerilor dedicați, Servel și IT Genetics, Brother prezintă soluții de scanare și imprimare mobilă dar și conceptul inovator TonerBenefit – imprimare cu cele mai accesibile consumabile originale.
La standul Servel pot fi testate vârful de gamă TonerBenefit, MFC-B7715DW, și scanerul mobil wireless DS-820W cu viteza de 7,5 ppm. Aceste echipamente înglobează cerințele de eficiență a costurilor și productivitate necesare atât angajaților care lucrează din birou cât și celor care își petrec majoritatea timpului pe teren.
IT Genetics, partener Brother dedicat pe zona de etichetare, prezintă aparate mobile de etichetat precum PT-E550W dedicat instalatorilor profesioniști din domeniul telecom și gadgetul de etichetare P-touch CUBE Plus premiat IF Design Awards 2019. Aparatele de etichetat Brother formează o gamă completă și își găsesc utilitatea în orice domeniu, de la etichete imprimate wireless de pe mobil pentru acasă până la retail și logistică, prin echipamente cu posibilitate de integrare în soluții complete.
Una dintre cele mai mici imprimante portabile din lume, Brother PJ-763 poate fi testată la standul IT Genetics. Aceasta e compatibilă cu sisteme de operare mobile și desktop dar poate fi integrată ușor și cu aplicația sau software-ul propriu folosind SDK-urile (Software Development Kits) disponibile.
Servel este Brother Business Partner și are o experiență pe piața consumabilelor si a echipamentelor IT de peste 25 de ani. Poate fi vizitat la standul 48 din Pavilionul Central al complexului Romexpo.
IT Genetics, Brother Premium Partner, este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții hardware şi software pe piața DC/POS din România, compania dezvoltând soluții formate din echipamente hardware şi aplicații software care se completează şi funcționează împreună pentru automatizarea activităților dintr-o companie. Vedeți echipamentele Brother de la standul IT Genetics din pavilionul B1.
Brother România este Reprezentanța locală a companiei japoneze Brother International și gestionează operațiuni de promovare și vânzare în România prin rețeaua sa de parteneri - distribuitori și revânzători, a gamelor de echipamente și consumabile pentru birou – imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și aparate de etichetat desktop și mobile precum și soluții de Managed Print Services.

 
Brother eveniment IT