1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2021
  5. Brother lansează noua serie InkBenefit Plus 2021

Brother lansează noua serie InkBenefit Plus 2021

București, 24 martie - Brother România, reprezentanța locală a Brother Industries, unul dintre principalii producători de echipamente și soluții de imprimare laser, termică și inkjet la nivel global, lansează astăzi noua gamă de imprimante multifuncționale color InkBenefit Plus, creată pentru a oferi o imprimare rapidă la costuri reduse utilizatorilor casnici și din birouri mici.

În ultimii ani, ponderea echipamentelor cu rezervor reîncărcabil de cerneală din totalul echipamentelor inkjet s-a dublat la nivel global, iar, la nivel european, creșterea a fost de peste 120%. Pandemia contribuie la accelerarea acestei tranziții prin definirea nevoilor prioritare ale utilizatorilor casnici sau din birouri cu un număr mic de utilizatori: viteza de imprimare, reîncărcare economică și simplitatea uitlizării.

Pentru acești utilizatori, Brother lansează o gamă rapidă din seria InkBenefit Plus, cu viteze de imprimare obținute prin îmbunătățiri tehnologice: eficientizarea utilizării picăturii de cerneală și o optimizarea a traseului hârtiei în echipament. Imprimantele multifuncționale InkBenefit Plus au flacoane de cerneală incluse, sunt ușor de reîncărcat și au configurații tehnice care acoperă cerințe atât simple, cât și complexe.

Seria de echipamente A4 InkBenefit Plus 2021 cuprinde 5 modele: 4 dintre ele fiind multifuncționale 3 în 1 care permit imprimare, copiere și scanare, precum și un model de vârf care are și funcția de fax.

Echipamentele de bază, DCP-T420W și DCP-T220, au inclus în cutia echipamentului un set complet de flacoane de cerneală - cyan, magenta, galben și negru, care permit imprimarea a 5000 de pagini color și 7500 de pagini alb-negru.

Trei dintre modele, MFC-T920DW, DCP-T720DW și DCP-T520W, au, suplimentar, încă un flacon de cerneală neagră, oferind utilizatorului posibilitatea de a imprima până la 15000 de pagini alb-negru, doar cu consumabilele incluse în cutia echipamentelor.

Modelele vârf de gamă, MFC-T920DW și DCP-T720DW, au o viteză de imprimare alb-negru de 17 imagini pe minut și o viteză de imprimare color de 16,5 imagini pe minut. Pentru echipamentele din categoria lor viteza de imprimare inkjet color A4 este cea mai mare din piață în acest moment.

Cu excepția modelului de bază, întreaga serie se conectează atât prin cablu, cât și wi-fi, putând fi integrate într-o rețea cu mai mulți utilizatori. Modelele DCP-T520W, DCP-T720DW și MFC-T920DW sunt AirPrint ready, iar utilizatorii Android au la dispoziție aplicațiile Brother iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin și Mopria pentru a imprima de pe telefonul mobil.

Create ca răspuns la cerințele utilizatorilor, echipamentele InkBenefit Plus sunt capabile să imprime o varietate de documente A4 și fotografii de calitate deosebită, viteza de imprimare foto la dimensiunea 10x15 situându-se sub un minut. Toate modelele imprimă la rezoluție de 1200 x 6000 dpi și scanează la rezoluție de până la 1200 x 2400 dpi.

Vedeți specificații tehnice complete accesând pagina dedicată gamei InkBenefit Plus.

Despre Brother

Brother este furnizorul global de soluții pentru afaceri recunoscut pentru inovație tehnologică. Fondată sub numele de Yasui Sewing Machines Co în Japonia în 1908 și redenumită ulterior în Brother, compania operează acum în peste 40 de țări din întreaga lume. Brother a inovat continuu pentru a prospera pe o piață în continuă schimbare. De la managementul imprimării până la imprimante, scanere și dispozitive de etichetare, produsele și serviciile Brother sunt concepute pentru a crește eficiența, productivitatea și pentru a îmbunătăți conectivitatea utilizatorilor.

 
InkBenefit Plus news image