V-ar putea interesa și:

Pictograma benefit cerc securitate

PrintSmart Secure Pro

Mențineți sub control securitatea și costurile echipamentelor din compania dumneavoastră cu PrintSmart Secure Pro de la Brother

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție

 Da. iPrint&Scan este o aplicație gratuită de la Brother, compatibilă cu dispozitivele mobile Apple iOS, Android și Windows. O puteți folosi pentru a scana documente cu telefonul mobil la calitate înaltă și, așa cum sugerează și denumirea, o puteți folosi și pentru a imprima pe echipamentele Brother.
Split Emails va rezolva automat problema prin împărțirea documentelor în secțiuni și transmiterea lor în mai multe email-uri.
Da, sunt mai multe moduri de a face acest lucru. Aplicațiile Brother Cloud sunt o suită de aplicații inovative bazate pe Cloud, pe care le puteți accesa direct de pe echipamentul Brother, fără a mai fi nevoie de computer. Puteți elimina culoarea de fundal sau corecta automat erorile de alimentare.
Sunt numeroase feluri de a salva un document. Echipamentele Brother pot trimite fișierul către o locație din rețea, o adresă FTP, o soluție terță de stocare în cloud sau către o adresă de email. Sau poți salva documentul direct pe un stick de memorie USB.
Captură document la birou

Brother at your side

Avem o serie de soluții de scanare a documentelor și imaginilor ce pot fi ajustate în funcție de nevoile afacerii tale. Oferta Brother:
  • Gamă largă de soluții
  • Tehnologie fiabilă
  • Arhitectură flexibilă