contact us

Contactați-ne pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta afacerea

Întrebări frecvente ale companiilor mari...

 Da, cu Brother Solutions Interface. BSI este o platformă cu interfață deschisă creată pentru a permite altor companii să creeze propriile soluții pentru echipamentele Brother. Puteți modifica interfața de utilizare oricum doriți pentru a afișa mesaje personalizate și pentru a vă oferi mai mult control.
Da, suntem dezvoltator certificat SAP, iar imprimantele și scanerele noastre sunt certificate ca fiind complet compatibile și cu Citrix.
Odată ce un document este imprimat, nu este întotdeauna posibil să aflăm cine l-a imprimat. Cu ID Print de la Brother, un marcaj cu detaliile cheie – utilizator, dată, oră și chiar mesaj personalizat – apare în partea de sus sau de jos a paginii.
De obicei, dacă o sarcină de imprimare este trimisă în așteptare către imprimantă, aceasta poate fi păstrată acolo nelimitat, ceea ce poate expune documentele confidențiale unui risc. Cu Timed Erasing (Ștergerea Planificată) echipamentul poate fi programat să șteargă documentele securizate după o perioadă de timp, de la câteva ore la câteva zile.
brother at your side printsmart security and cost

Brother At Your Side

Oferim o gamă de soluții de securitate și control ce pot fi personalizate nevoilor dumneavoastră. Brother oferă:

  • Gamă largă de soluții
  • Tehnologie fiabilă
  • Gamă extinsă de modele