1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Microîntreprinderi

Soluții pentru microîntreprinderea ta

contact us

Contactați-ne pentru a vedea cum soluțiile Brother vă pot ajuta afacerea

Aflați cum vă putem ajuta angajații să lucreze mai inteligent

Split Emails va rezolva automat problema prin împărțirea documentelor în secțiuni și transmiterea lor în mai multe email-uri.
Da. iPrint&Scan este o aplicație gratuită de la Brother, compatibilă cu dispozitivele mobile Apple iOS, Android și Windows. O puteți folosi pentru a scana documente cu telefonul mobil la calitate înaltă și, așa cum sugerează și denumirea, o puteți folosi și pentru a imprima pe echipamentele Brother.
Cel mai bun mod de a imprima de pe un iOS este cu driverul AirPrint încorporat de la Apple. Pentru că este deja parte din sistemul de operare, este gratuit și fără grija instalării a ceva nou.
Da. Imprimarea directă PDF/XPS înseamnă că puteți imprima astfel de documente fără a mai fi nevoie de computer sau program dedicat.
Da. Web Connect vă permite să conectați scanerul sau multifuncționalul Brother direct la serviciul preferat de stocare în cloud. Fișierele pot fi încărcate imediat fără a mai fi nevoie de un computer, și este posibil și invers – puteți descărca fișiere utilizând panoul de control pentru a le putea imprima pe echipamentul Brother.
Brother At Your Side

Brother at your side

Noi înțelegem cerințele unei microîntreprinderi. Soluțiile dezvoltate de experții noștri oferă imprimare compactă și soluții de scanare dedicate birourilor de acasă și birourilor mici. Oferta Brother:

  • Asistență profesională și suport
  • Implementare simplă
  • Soluții la costuri optimizate