1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. Imprimante de etichete pentru gestionarea instalațiilor
  4. Gama de benzi specializate

Alegeți eticheta potrivită

Asigurați-vă că etichetele sunt vizibile și rămân lipite alegând caseta cu bandă de etichete Brother TZe potrivită din gama noastră. 

De la benzi cu etichete fluorescente pentru semnele de siguranță și pentru anunțurile importante până la etichete puternic adezive pentru aderarea la suprafețe rugoase și pentru etichete care vor trece testul timpului, acest videoclip vă prezintă gama noastră de etichete durabile și rezistente.

Achiziționați benzi

Man applying a label to a consumer unit

Benzi de etichete standard

Ideale pentru etichetarea generală a suprafețelor plane și netede, benzile de etichete laminate adezive standard TZe Brother sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și combinații de culori.

Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

Benzi de etichete cu adeziv puternic

Pentru situațiile în care aveți nevoie de o aderență mai puternică în comparație cu banda de etichete standard. Concepute pentru utilizarea pe suprafețe texturate sau rugoase/denivelate, aceste etichete sunt proiectate pentru a rămâne fixate și pentru a fi folosite pentru etichetarea permanentă. Este posibil ca suprafața pe care se aplică să fie deteriorată la îndepărtarea etichetei, datorită adezivului foarte aderent.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Benzi de etichete fluorescente

Disponibile în culorile galben și portocaliu deschis, aceste etichete foarte vizibile asigură scoaterea în evidență a semnelor de avertizare/siguranță și a altor instrucțiuni importante..

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Benzi de etichete metalice

Aceste benzi de etichete durabile conferă un finisaj premium oricărui obiect pe care sunt aplicate. Sunt ideale pentru a identifica bunurile de inventar din organizație, dar pot fi folosite și pentru a eticheta întrerupătoarele de lumină și pentru a crea panouri indicatoare elegante.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Banda de etichete de securitate

Asigurați-vă că bunurile sunt etichetate corect utilizând această bandă de sigilare. Având un adeziv special, banda este distrusă atunci când este îndepărtată eticheta și lasă în urmă un model cu aspectul unei table de șah. Acest lucru împiedică reaplicarea etichetei pe același obiect sau transferarea pe alt obiect. În acest fel, vă puteți asigura că bunurile înregistrate sunt ușor de inventariat.

CCTV cables with Brother Flexible-ID label wrapped around to identify them

Benzi de etichete Flexi-ID

Având un adeziv special, acestea sunt concepute special pentru etichetarea și identificarea cablurilor și a altor obiecte cilindrice cu diametru mic. Eticheta poate fi lipită în două moduri::

  • Tip steag: așezați cablul pe mijlocul etichetei. Suprapuneți cele două părți, creând o etichetă tip steag.
  • Prin înfășurare: așezați eticheta pe cablu, apoi înfășurați-o în mai multe straturi succesive.
Descoperiți de ce etichetarea este importantă în cadrul procedurilor dvs. de gestionare a instalațiilor