Adăugat în coș
 1. Acasă Brother
 2. Imprimante de etichete si chitante
 3. Imprimante de etichete pentru gestionarea instalațiilor

Principalele 6 motive pentru imprimarea unor etichete personalizate

Evitați erorile în utilizarea echipamentelor la fața locului

Oferiți instrucțiuni clare utilizatorilor cu o etichetă durabilă Brother P-touch pentru comenzile aerului condiționat, proiectoarele din sălile de ședințe sau echipamentul audio/video, panourile de control, utilajele și alte echipamente.

Asigurați-vă că politicile interne sunt respectate

Utilizați etichete personalizate pentru a oferi instrucțiuni privind conformitatea cu politicile interne ale companiei.

Respectați standardele de sănătate și de siguranță

Semnele de avertizare și de siguranță sunt necesare în zonele de risc. Printre exemple se numără avertismentele pentru personal și vizitatori cu privire la apa fierbinte, pericolele de alunecare, utilizarea corectă a utilajelor periculoase și alte riscuri. Crearea de semne personalizate lizibile cu ajutorul etichetelor laminate Brother P-touch garantează reducerea la minimum a riscurilor. În plus, personalul și vizitatorii devin conștienți de orice riscuri pentru sănătate și siguranță.

Testarea, acreditarea sau documentarea echipamentelor

 Marcând echipamentele cu etichete produse intern și la cerere, în funcție de necesități, se reduc la minimum erorile cu testarea echipamentului greșit. Testul PAT (testarea dispozitivelor portabile) poate fi simplificat prin imprimarea și aplicarea etichetelor de testare PAT produse pe o imprimantă de etichete Brother P-touch.

Puteți fi siguri că nu se invalidează asigurarea

 Multe polițe de asigurare prevăd reguli stricte pentru a asigura, dacă este cazul, comunicarea de instrucțiuni clare în zonele de risc pentru a reduce la minimum șansele de vătămare sau de daune materiale. Creați etichete personalizate la fața locului utilizând o imprimantă de etichete Brother P-touch.

Evitați confuziile în timpul evacuărilor

Asigurați eficiența evacuării clădirilor și respectarea politicilor corecte folosind indicatoare clare pentru căi de evacuare, ieșiri și echipamente. Înlocuiți afișele cu instrucțiuni de evacuare cu o etichetă durabilă, lizibilă, care indică punctele de întâlnire, numere de telefon pentru situații de urgență etc.

Vedeți gama de imprimante de etichete recomandate și aflați mai multe despre etichetele noastre durabile

De ce este atât de importantă etichetarea?

Four file folders with Brother P-touch labels on spine identifying the contents of the folders

Birou

Pentru o activitate eficientă, este esențial să aveți la dispoziție rapid informațiile-cheie. Etichetarea clară a obiectelor din birou vă permite să găsiți rapid informațiile și obiectele importante. Iată câteva exemple:

 • Fișiere și dosare
 • Echipament IT și alte bunuri
 • Papetărie
 • Cutii de depozitare

Two Brother P-touch labels on a control panel, warning of danger and to check instructions before use

Protecția sănătății, a siguranței și a mediului

Creați etichete personalizate la cerere pentru a vă asigura că echipamentele de siguranță sunt instalate, utilizate, testate și documentate cu precizie. Pericolele pot fi identificate în mod clar utilizând etichete în culori ușor de observat. Aplicații tipice pentru etichetele Brother:

 • Semne de informare
 • Conducte și canale
 • Sisteme IVC
 • Generatoare și motoare

Two radio walkie-talkies with identification labels produced on a Brother P-touch label printer

Securitate

Securitatea proprietății și a angajaților este esențială pentru succesul companiei dvs. Etichetele durabile Brother sunt ideale pentru a marca:

 • Echipamente CCTV și de monitorizare
 • Proprietăți
 • Cabluri & cuplaje
 • Semne de acces

 

Brother P-touch label on fire extinguisher

Siguranță în caz de incendiu

Având în vedere reglementările stricte privind siguranța în caz de incendiu, etichetele Brother P-touch reprezintă o parte esențială a asigurării conformității cu legislația în vigoare și sunt utilizate pentru::

 • Marcarea echipamentelor de stingere a incendiilor
 • Sisteme de aspersoare
 • Semne de siguranță
 • Sisteme de alarmă

Imprimantele de etichete și etichetele specializate Brother

Create pentru a funcționa împreună

Modelul Brother PT-P900W dispune de cea mai mare lățime de imprimare din gamă, de sute de simboluri, permite imprimarea codurilor de bare și a etichetelor direct din Microsoft Office, astfel încât este imprimanta ideală pentru realizarea de semne personalizate, instrucțiuni, informații de siguranță și autocolante pentru bunuri în întreaga organizație. Casetele cu bandă de etichete Brother sunt disponibile în diverse culori și materiale pentru aplicații multiple, oferindu-vă soluția ideală de etichetare a bunurilor și instalațiilor din compania dvs.

Vedeți gama de imprimante