1. Acasă Brother
  2. Suport
  3. Toate aplicațiile
  4. P-touch Editor 6.0
om care editează o etichetă pe software-ul p-touch editor 6 la birou

Software avansat de proiectare și imprimare a etichetelor pentru gama Brother P-touch

Furnizat ca standard, puteți crea propriile etichete personalizate cu logo-uri, fotografii și coduri de bare utilizând software-ul puternic și ușor de utilizat de design al etichetelor Brother - conectați pur și simplu imprimanta de etichete la PC prin USB sau Bluetooth.

P-touch Editor 6.0 acoperă toate nevoile de etichetare pentru acasă, birou și retail mici cu șabloane specializate concepute pentru gestionarea activelor, organizarea fișierelor și a dosarelor, POS și multe altele.

Compatibil cu următoarele modele P-touch:
PT-D410, PT-D460BTVP, PT-D610BT, PT-D450, PT-D600VP, PT-P710BT, PT-P910BT, PT-P700, PT-P750W

Creați etichete folosind informații din tabele, care conțin numere, text și coduri de bare.

Tabele

Creați tabele fără a părăsi editorul. Fiecare celulă poate conține text, cifre și coduri de bare etc. Această caracteristică facilitează crearea unui câmp "revizuit de" pentru documentele interne și alte materiale circulate.

Creați etichete care să conțină informații dintr-o bază de date folosind editorul p-touch

Baze de date

Creați etichete care reflectă conținutul Excel și alte programe de baze de date cu caracteristica bază de date pentru a imprima date continue.

personalizarea etichetelor utilizând biblioteca de simboluri și cadre disponibile în software-ul de imprimare și proiectare a etichetelor p-touch editor 6.0

O bibliotecă de design flexibilă

Toate șabloanele pre-proiectate incluse în software-ul P-touch Editor 6.0 sunt complet personalizabile, ceea ce înseamnă că puteți alege dintre peste 1200 de simboluri, peste 30 de fonturi și peste 160 de cadre pentru a se potrivi gustului dvs.

pungă de cafea cu etichetă de marcă folosind șablonul din software-ul de imprimare a etichetelor p-touch editor 6.0.

Personalizați-vă designul etichetelor

Pot fi importate diverse formate de date de imagine, inclusiv JPEG, GIF, BMP și PNG, ceea ce înseamnă că puteți crea etichete profesionale complete cu logo-ul companiei. Asigurarea faptului că totul este etichetat în mod constant și „pe brand” este esențială pentru întreprinderi.

persoană care scanează o etichetă de cod qr de urmărire a activelor creată folosind software-ul p-touch editor 6.0 pentru proiectarea și imprimarea etichetelor

Creați coduri QR simple

P-touch Editor 6.0 oferă crearea simplă a etichetelor de cod de bare/2D prin simpla selectare a tipului de cod și introducerea numărului/alfabetului. Perfect pentru urmărirea activelor în cadrul unei afaceri.

Căutați mai multe informații despre gama P-touch?

persoană care navighează în meniul principal în software-ul p-touch editor 6.0

Design nou. Caracteristici îmbunătățite.

Cu capabilități recent îmbunătățite, funcționalitate sporită și o reîmprospătare generală a interfeței cu utilizatorul, software-ul de design al etichetelor P-touch Editor 6.0 oferă o soluție cu adevărat conectată pentru crearea și imprimarea etichetelor personalizate. 

Noile caracteristici includ:

  • Număr crescut de fonturi, simboluri și cadre pentru a personaliza cu ușurință etichetele
  • Șabloane noi special concepute pentru aplicații de acasă și de afaceri 
  • Funcționalitate suplimentară număr/oră și dată/cod de bare 
  • O reîmprospătare generală a interfeței cu utilizatorul

Creați și imprimați etichete folosind mai multe limbi în software-ul de proiectare a etichetelor p-touch editor 6

Orice loc, orice limbă 

Suportul Unicode vă permite să includeți caractere din mai multe limbi pe aceeași etichetă, ceea ce înseamnă că puteți crea etichete care comunică cu orice public.

Omul editează și imprimă etichete folosind aplicația iPrint&Label, partajată din software-ul Brother P-touch Editor 6.0 de proiectare a etichetelor

Împreună în mai multe moduri decât unul

O soluție complet integrată, puteți găsi cu ușurință etichete pe care le-ați creat în trecut, dar puteți și partaja etichete cu aplicațiile Brother de editare a etichetelor pe smartphone.