Lansare ADS 2

Brother Central & Eastern Europe, reprezentanța din România, lansează pe piața locală noua generație de scanere cu conexiune la rețea, care vine cu caracteristici tehnologice avansate, concepute pentru a îmbunătăți productivitatea angajaților și eficiența companiilor.

Fiabilitatea și posibilitățile multiple de conectare sunt principalele beneficii aduse de noua gamă de scanare Brother, care cuprinde patru modele (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N și ADS-3600W). 

Dezvoltate pentru companii mici și medii cu volum zilnic de până la 3.000 de pagini, toate cele patru modele oferă funcționalități complete pentru activitatea în rețea, și permit partajarea dispozitivelor între mai mulți utilizatori.

Alte funcționalități care asigură o viteză mai mare a rezolvării sarcinilor și care îmbunătățesc productivitatea includ tehnologia NFC (near field communication), adăugarea de comenzi rapide și procesarea avansată a imaginii.

"De la intrarea pe piața de scanere independente, în 2012, ne-am extins constant portofoliul de produse, aducând în permanență îmbunătățiri primei generații de scanere ADS. Posibilitatea scanării în rețea permite utilizatorilor să scaneze direct de pe echipament pe dispozitive multiple cu o singură atingere de buton, documentele putând fi scanate și partajate către diverse echipe și departamente. Astfel am îmbunătățit experiența de utilizare și am răspuns nevoii actuale de prelucrare rapidă a documentelor – factori demni de luat în considerare pentru eficientizarea fluxului de lucru” declară Monica Otlăcan, Șef Reprezentanță Brother România.

Ecranul color tactil de 9.3 cm (disponibil pe modelele ADS-2800W și ADS-3600W) permite utilizatorilor să preseteze funcții de scanare mai rapid și în mai puțini pași, îmbunătățind eficiența angajaților. În cazul modelelor ADS-2400N și ADS-3000N, tastele programabile oferă utilizatorilor opțiuni similare de presetare a funcțiilor de scanare în rețea.

În ceea ce privește specificațiile media, noile scanere pot gestiona formate diversificate – hârtie cu greutăți de la 40 până la 413 g/mp și carduri de plastic (embosate până la 1,4 mm), ceea ce face noua gamă potrivită pentru scanarea documentelor de identitate.

Procesarea avansată a imaginii oferă claritate documentelor scanate, asigurând acuratețea captării informațiilor. Beneficiile sunt așadar vizibile atât la nivelul mărimii fișierelor partajate, cât și a lizibilității documentelor.

Toate modelele din noua gamă sunt compatibile cu aplicația gratuită Brother iPrint&Scan, pentru scanare directă pe dispozitive mobile.

Noua gamă are integrată, de asemenea, platforma Brother Solutions Interface, care permite dezvoltatorilor crearea de soluții customizate, respectiv integrarea cu soluții customizate.

Specificații:

ADS-2400N

    30 ppm (pagini pe minut)
    ADF de 50 de coli (alimentator automat de documente)
    Interfață Ethernet Gigabit
    USB 2.0
    3 taste de scanare programabile
    TWAIN UI (interfață utilizator)

ADS-2800W

    30 ppm (pagini pe minut)
    ADF de 50 de coli (alimentator automat de documente)
    Interfață Ethernet Gigabit
    USB 2.0
    Wireless 802.11n/b/g
    Ecran tactil LCD color 9,3 cm
    TWAIN UI (interfață utilizator)

ADS-3000N

    50 ppm (pagini pe minut)
    ADF de 50 de coli (alimentator automat de documente)
    Gigabit Ethernet Interface
    USB 3.0
    3 taste de scanare programabile
    TWAIN UI

ADS-3600W

    50 ppm (pagini pe minut)
    50 sheet ADF (alimentator automat de documente)
    Interfață Ethernet Gigabit
    USB 3.0
    Wireless 802.11n/b/g
    Ecran tactil LCD color 9,3cm
    TWAIN UI (interfață utilizator)
    Compatibilitate NFC (near field communication)

Funcții

    Scanare către PC, OCR, USB Host, email, imagine, imprimantă, fișier, FTP/SFTP, rețea, SharePoint
    Servicii de scanare suplimentare disponibile la modelele cu ecran tactil
    Scanare în Cloud scanning – Evernote, Box, Dropbox, Google drive, OneDrive, OneNote
    Scanare către server de Email
    Scanare către Microsoft Office

Drivere

•          SANE pentru Linux

•          TWAIN 2.2, ISIS, WIA pentru Windows

•          TWAIN 2.2 și ICA pentru Mac OS X
 
Mediu


Toate modelele din gamă au consum energetic redus și suport pentru hârtie reciclată.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.

Brother produce și comercializează imprimante, multifuncționale, faxuri, soluții de etichetare, soluții de imprimare mobilă, scannere. Brother continuă să dezvolte noi tehnologii.

Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.