Lansare gama InkBenefit Plus

Imprimați mai mult la un cost și mai redus: Brother prezintă
noua gamă InkBenefit Plus cu sistem integrat de rezervoare de cerneală reîncărcabile


București, 8 iulie 2015: Brother vă prezintă trei noi echipamente multifuncționale inkjet color. Aceste echipamente compacte au un sistem inovator de rezervoare reîncărcabile încorporat și flacoane de cerneală. Acestea oferă utilizatorilor avantajul reîncărcării simple, rapide și fără scurgeri, pentru a imprima până la 6000 de pagini de înaltă calitate la cel mai scăzut preț posibil.


Gama InkBenefit Plus este formată din trei echipamente multifuncționale inkjet color destinate birourilor mici și medii și utilizatorilor casnici: DCP-T300, DCP-T500W, și vârful de gamă, DCP-T700W. Toate cele trei modele oferă imprimare economică, inteligentă și  de mare volum datorită sistemului ușor de utilizat de rezervoare de cerneală reîncărcabile. Sistemul permite utilizatorilor să reumple rezervoarele utilizând flacoanele de cerneală Brother disponible. Noul sistem este foarte economic datorită capacității mari a flacoanelor: cu cel de cerneală neagră (120ml), se pot imprima până la 6.000 de pagini.


În plus, față de dotarea inițială cu flacoane de cerneală incluse în cutia echipamentului, adică un flacon negru cu o capacitate de 6000 de pagini și trei flacoane color cu o capacitate de 5000 de pagini, pentru modelele DCP-T500W și DCP-T700W a fost adăugat încă un flacon de cerneală neagră, care îi va oferi utilizatorului posibilitatea de a imprima până la 12.000 de pagini monocrom încă de la achiziția echipamentului. Astfel, utilizatorul nu va beneficia doar de reducerea semnificativă a costurilor de imprimare ci și de siguranța echipamentului garantată de utilizarea consumabilelor originale oferite.


Modelele DCP-T700W și DCP-T500W oferă mai multe posibilități de conectare wireless, permițând conectarea ușoară și partajarea în rețele WiFi. Multifuncționalul DCP-T700W este echipat și cu un alimentator automat de documente de 20 de coli
, care face scanarea și copierea documentelor cu mai multe pagini mai simplă și mai rapidă. Ambele echipamente sunt compatibile cu aplicația Brother iPrint&Scan ce oferă imprimare accesibilă, ajutând utilizatorii să-și îmbunătățească productivitatea. iPrint&Scan permite imprimare și scanare direct de pe dispozitivele mobile Apple iPhone, iPad, iPod touch, AndroidTM, Kindle FireTM, Windows® Phone 7, și Windows® Phone 8 oricând un utilizator se conectează la rețeaua echipamentului de accesat. Două dintre modele pot fi utilizate și prin tehnologia Goole Cloud Print care permite utilizatorilor să le acceseze și prin web. Google Cloud Print poate fi folosit de pe smartphone sau tabletă.


Pe măsură ce utilizatorii din birourile mici și de acasă sunt tot mai atenți la costul pe pagină și doresc să imprime mai mult cu un cost tot mai mic, gama InkBenefit Plus pare a fi alegerea perfectă pentru ei. Deoarece utilizatorii solicită imprimare zilnică, simplă și fiabilă, și pentru că am făcut posibil un flux de lucru neîntrerupt, produsele Brother sunt atrăgătoare pentru aceștia. Acestor standarde performante de imprimare de înaltă calitate le este adăugată și o perioadă extinsă de confort. Toate modelele noii serii au o garanție extinsă de 3 ani, oferită de Brother. Fiabilitatea recunoscută și costul pe pagină ultra scăzut fac aceasă gamă o soluție de imprimare ideală.

 
Sistemul integrat de rezervoare de cerneală reîncărcabile al noilor echipamente este simplu de utilizat, nefiind necesare abilități speciale pentru a le reumple, ceea ce o face o gamă ideală și pentru utilizatorii casnici. Sistemul de reîncărcare, compus din patru rezervoare separate – negru, cyan, magenta și galben – este încorporat în partea frontală – fără a mări suprafața echipamentului și oferind în același timp acces foarte simplu. Dacă utilizatorul trebuie să reîncarce oricare din rezervoare, va dischide simplu capacul transparent – făcut astfel pentru ca nivelul de cerneală să fie permanent vizibil - apoi va desface dopul rezervorului, va înclina flaconul de cerneală în unghi de 45 de grade și va presa ușor pentru a umple. După reumplerea rezervorului, dopul și capacul vor fi închise iar echipamentul va fi gata de utilizare. Sistemul permite reîncărcarea simplă, rapidă și fără murdărire la birou sau acasă – totul la un cost foarte redus. Toate noile echipamente au integrat sistemul de curățare automată patentat de Brother, care previne uscarea capului de imprimare. Această soluție oferă fiabilitate îmbunătățită și asigură încă o economie de costuri.


DCP-T300, DCP-T500W și DCP-T700W oferă funcții de imprimare, copiere și scanare. Acestea au viteză de imprimare de până la 11 imagini pe minut monocrom și 6 imagini pe minut color. Fiecare are o capacitate de 100 de coli. Modelele sunt echipate cu ecran tactil LCD cu o linie și au un meniu intuitiv, asigurând acces facil la oricare din funcțiile necesare. Toate modelele au interfață de conectare Hi-speed USB 2.0. Noile echipamente InkBenefit Plus se mândresc cu o suprafață și dimensiuni mici de 435mm pe 374mm pe 161mm (lățime x lungime x înălțime) pentru DCP-T300 și DCP-T500W, și 374mm pe 180mm pentru DCP-T700W.

Echipamentele multifuncționale Brother DCP-T300, DCP-T500W și DCP-T700W sunt certificate ENERGY STAR.  Modelele beneficiază de 3 ani garanție.

Gama InkBenefit Plus este rezultatul abordării de către Brother a echipamentelor inkjet cu un cost foarte scăzut pe pagină și ușor de utilizat. Aceasta a debutat în 2014 cu introducerea pe piață a seriei Ink Benefit, care a devenit rapid una din gamele de succes ale Brother. Noua abordare a produselor, centrată pe cartușe de mare capacitate și în același timp foarte accesibile, s-a potrivit foarte bine așteptărilor utilizatorilor finali, rezultatele vazându-se în piață.

Datorită succesului gamei Ink Benefit, cota de piață a Brother pentru echipamente inkjet A4, din Centrul și Estul Europei, a crescut cu aproape 20% (2014 vs 2013) în ciuda scăderii totale a pieței inkjet A4 cu mai mult de 10% an după an. Încurajată de acest succes, compania Brother a decis să facă un nou pas, oferind pieței modelele InkBenefit Plus cu un cost pe pagină și mai scăzut. Brother estimează că noua gamă va fi de asemenea de succes în Centrul și Estul Europei, întrucât analiza segmentului pieței indică o continuare a creșterii la această categorie de produse. 

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.

Brother produce și comercializează imprimante, multifuncționale, faxuri, soluții de etichetare, soluții de imprimare mobilă, scanere. Brother continuă să dezvolte noi tehnologii.

Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.