Brother câștigă premiul Good Design pentru al 25-lea an consecutiv

Brother a fost recunoscut pentru calitatea designului produselor sale pentru al 25-lea an consecutiv, fiind premiat la Good Desing 2017 pentru noile sale echipamente laser color.

Imprimantele HL-L8360CDW și HL-L9310CDW împreună cu multifuncționalul MFC-L9570CDW, din gama laser color lansată în România la Bucharest Technology Week în Mai 2017, au primit distincțiile japoneze pentru design.

Din anul 1960, de la prima sa distincție, și până în prezent, Brother a primit premiul Good Design pentru 199 de produse diferite.

Brother face eforturi să ofere în permanență produse superioare, recunoscute pentru design și calitate, punându-și clienții pe primul loc și dorind să le fie alături prin echipamente cu utilizare ușoară.

Premiile Good Design se acordă pentru designul produselor, pentru experiența pe care acestea o oferă în utilizare, pentru impactul lor asupra mediului și pentru calitățile lor inovative.

 

Premiile Good Design

Premiile Good Design reprezintă un sistem unic de evaluare și comunicare a designului în Japonia din 1957. Multe companii și designeri atât din interiorul cât și din afara Japoniei participă la activitatea de îmbunătățire a industriei prin calitatea designului. "G Mark", simbolul premiului a fost recunoscut pe scară largă ca o marcă care reprezintă un design bun.
Pentru mai multe informații despre Good Design:
http://www.g-mark.org/?locale=en

GmarkLogo 2017