Brother lansează o nouă gamă laser mono care face consumabilele originale accesibile tuturor

Brother lansează gama laser mono TonerBenefit, cu tonere originale foarte accesibile, creată pentru ca utilizatorii casnici și birourile mici să beneficieze de imprimare de calitate la preț pe pagină foarte mic.

Conceptul TonerBenefit este să utilizeze tehnologia japoneză pentru a crea echipamente ale căror tonere să poată fi și mai accesibile. Prețul atât de scăzut la tonerelor originale permite utilizatorilor casnici și birourilor mici să beneficieze de imprimare de calitate la un cost pe pagină foarte mic, fără compromisuri.

Gama TonerBenefit e compusă din două modele ce folosesc toner de 1500 de pagini și din trei modele cu toner de 2000 de pagini. Tonerele au un preț recomandat de 99 de lei.
Imprimanta HL-1222WE și multifuncționalul DCP-1622WE, au o viteză de imprimare de 20 de pagini pe minut, conectivitate wireless, tavă pentru alimentare de 150 de coli, imprimare de pe mobil utilizând aplicația gratuită iPrint&Scan. Acestea, împreună cu tonerul de 1500 de pagini, TN-1090, vor putea fi achiziționate de la partenerii autorizați începând cu luna noiembrie a acestui an.

Următoarele trei modele TonerBenefit, cu viteze de până la 34 de pagini pe minut, conectivitate wireless și cu tonere de 2000 de pagini, vor fi lansate la începutul anului viitor iar specificațiile complete vor fi disponibile în curând.

Toate echipamentele Brother, recunoscute pentru calitate și fiabilitate, beneficiază de garanție extinsă la 3 ani, prin înregistrarea pe www.brother.ro,  pentru a fi alături de utilizatori și a le oferi o utilizare fără griji.

Specificațiile echipamentelor și consumabile TonerBenefit au fost explicate în pagina dedicată https://www.brother.ro/campaigns/tonerbenefit .

DCP-1622WE TonerBenefit