1. Acasă Brother
  2. Despre Brother
  3. Noutăți și articole
  4. 2020
  5. Brother anunță un nou parteneriat cu Kofax

Brother anunță un nou parteneriat cu Kofax

O soluție cu valoare crescută, riguroasă și cuprinzătoare – Soluția de management unificat a imprimării în condiții de securitate sporită

24 Martie 2020 — Brother International Europe anunță astăzi parteneriatul cu Kofax®, pentru a oferi o soluție încorporată în imprimantele laser, echipamentele multifuncționale și modelele inkjet de la Brother. Echipele Brother de vânzări și pre-sales tehnic vor fi instruite pentru a instala Kofax ControlSuite și a permite organizațiilor să gestioneze, securizeze și administreze documentele prin managementul unificat al imprimării, captării și securizării documentelor.

“Kofax este încântat de parteneriatul cu Brother. Echipamentele lor de imagine mult premiate și software-ul nostru lider pe piața securității și automatizării vor colabora pentru a oferi o soluție cu valoare crescută, riguroasă și cuprinzătoare”, a spus Chris Strammiello, Senior Vice President al canalului de parteneri Kofax.

ControlSuite este ultima generație de soluții software de management unificat al documentelor imprimate, de captare și securizare a documentelor, simplificând și permițând administrarea centralizată a conținutului care vine din dispozitivele mobile și desktop-uri, sarcini de imprimare sau de pe e-mail. ControlSuite gestionează în mod activ, securizează și coordonează practic toate aspectele distribuției documentelor prin imprimare, scanare, rutare și stocare în întreaga organizație, prin toate implementările de sisteme, tehnologii și dispozitive hibride. Aceasta oferă o productivitate de neegalat pentru procesele de imprimare, scanare și flux de lucru unificat.

”Organizațiile sunt mai susceptibile să sufere pierderi semnificative din cauza unei nerespectări legate de fluxul documentelor decât de o încălcare a fluxului de date. Compatibilitatea echipamentelor Brother cu ControlSuite abordează provocarea principală a administrării securizate a documentelor: asigurarea informațiilor în primul rând se află într-o unică soluție simplificată și optimizată, care să reducă riscurile de a greși, urmărind creșterea productivității”, a spus Chris Marshall, Director Brother Printing & Solutions pentru IMM. 

ControlSuite este compatibil cu dispozitivele laser Brother dedicate IMM și permite organizațiilor să administreze și să coordoneze în siguranță fluxul de documente, sprijinind conformitatea prin generarea automată a unor trasee auditate care să urmărească documentele și modul în care sunt accesate și utilizate.

“Pentru companiile de toate dimensiunile, îndeosebi IT, securitatea informațiilor joacă un rol crucial în gestionarea și respectarea conformității și a  fluxului de documente”, a spus Jacqui Hendriks, Manager în Cercetare la IDC, pentru soluții de imagine, imprimare și documente la nivel european. “Când vorbim despre implementarea unei noi strategii de management a fluxului de documente, profesioniștii din IT trebuie să caute soluții pentru a oferi o securitate robustă la locul de muncă pentru cerințe variate și în continuă schimbare. Prin parteneriatul său cu Kofax, Brother oferă o gamă mai largă de soluții de securitate pentru a ajuta companiile să navigheze în propria călătoria de transformare digitală. Iar Kofax este unul dintre liderii globali pe piața managementului dispozitivelor și al imprimării. 

Produsul Brother – Kofax ControlSuite va fi disponibil pe piață din trimestrul 2 al anului 2020.

Despre Kofax 
Software-ul Kofax permite organizațiilor să funcționeze astăzi ca în ziua de Mâine - Tomorrow ™. Platforma software Inteligentă de automatizare de la Kofax ajută organizațiile să-și transforme procesele de afaceri intensiv informatizate, să reducă munca manuală și posibilele erori, să minimizeze costurile și să crească implicarea clienților. Îmbinăm procesarea automatizată robotic (RPA), captarea cognitivă, orchestrarea proceselor, mobilitatea și implicarea, precum și analytics pentru implementări mai ușoare și obținerea de rezultate semnificative care să diminueze riscurile asociate respectării conformității și creșterea competitivității, evoluția și profitabilitatea. Kofax oferă un randament rapid al investițiilor pentru peste 20.000 de clienți din domenii precum: servicii financiare, asigurări, sectorul public, asistență medicală, lanțuri de distribuție, externalizarea proceselor de afaceri și alte domenii. Kofax oferă software și soluții premiate prin intermediul departamentelor sale de vânzări și servicii directe, precum și prin canalul indirect cu peste 650 de parteneri și integratori în peste 60 de țări din America, EMEA și Asia Pacific. Pentru mai multe informații, vizitați kofax.com.

Despre Brother
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piaţă tradiţional în Europa. Compania a fost fondată în anul 1908 în Japonia, iar în Europa este prezentă de 62 de ani. La nivel mondial, Brother are peste 37,000 de angajaţi. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta poziţionare alături de clienţi, sunt tot atâtea atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum ““der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

 
Stil de viață SMB 22