1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. P-touch CUBE

Organizați-vă viața și exprimați-vă propriul stil prin etichete și panglici personalizate

_1-CUBE-Benefit-Smartphone

Cu ajutorul telefonului

Aplicația Brother P-touch Design & Print vă permite să creați cu ușurință etichete și panglici elegante, apoi să le imprimați în P-touch CUBE folosind Bluetooth.

_1-CUBE-Benefit-New-Way

Un nou stil de etichete

Faceți lucrurile importante din viața voastră speciale. Imprimați un mesaj personalizat pe panglică din satin sau etichete adezive cu sclipici premium.

_1-CUBE-Benefit-Bluetooth

Configurare Bluetooth ușoară

Urmând indicațiile de pe ecran din aplicație, smartphone-ul și imprimanta P-touch CUBE pot fi conectate ușor datorită conexiunii lor Bluetooth.

_1-CUBE-Benefit-Anywhere

Creați-vă etichetele oriunde

Aveți smartphone-ul la îndemână în fiecare zi, așa că folosiți orice timp liber pentru a crea etichetele sau panglicile în avans, și a le tipări când ajungeți acasă.

Compact. Elegant. Simplu.

P-touch CUBE este aparatul modern și elegant pentru a imprima etichete și panglici, chiar la dumneavoastră acasă. Va fi uimitor modul în care toată familia va găsi atât de multe utilizări pentru etichete autocolante durabile, elegante sau panglici din satin în casă sau pentru a adăuga retușuri finale la acele proiecte de artizanat atât de importante!

Mobilni telefon z aplikacijo P-touch Design&Print

Încercați aplicația gratuită pentru smartphone P-touch Design & Print!

Cu o gamă largă de fonturi, cadre și emoji, distrați-vă creând etichete și panglici virtuale în aplicație, chiar dacă nu dețineți încă un CUBE P-touch!

P-touch Design & Print