1. Acasă Brother
 2. Soluții pentru afaceri
 3. Imprimante portabile de etichete pentru domeniul medical
 4. Semnalizare & gestionare dispozitive
Instrucțiuni de utilizare pe echipament medical

Transmiteți informațiile importante unde este nevoie

Industria medicală are numeroase reguli și proceduri pentru a asigura siguranța pacienților, și fiecare trebuie respectată întocmai. Benzile laminate rezistente Brother TZe vă ajută să realizați acest lucru, permițând afișarea informațiilor importante în locurile esențiale.

Beneficii ale gamei de imprimante PT-P900 și etichetelor rezistente P-touch

Un înveliș laminat, transparent, protejează texul împotriva chimicalelor, umezelii, abraziunii, luminii soarelui și condițiilor extreme. Etichetele laminate Brother P-touch au fost "Testate la extrem" de către un laborator independent pentru a garanta rezistența.

Tehnologia transfer termic folosește un ribbon cu cerneală pentru a oferi imprimări clare, de calitate înaltă. Imprimantele de etichete P-touch oferă rezultate rezistente și trainice la o rezoluție de imprimare de până la 360 x 720dpi. 

Coduri uni și bi-dimensionale, precum GS1-128 și coduri QR pot fi incluse pe etichete pentru a îmbunătăți eficiența, și a reduce erorile provocate de introducerea manuală a informațiilor.

Îmbunătățiți identificarea incluzând imagini grafice relevante precum logouri sau simboluri. Sunt suportate formate uzuale precum .jpg, .png și .bmp.

Casetele cu bandă Brother TZe sunt disponibile în diverse lățimi de până la 36mm, și în diverse combinații de culori. Sunt disponibile etichete metalice, puternic adezive, de siguranță și fluorescente pentru orice nevoie.

Programul P-touch Editor pentru Windows și Mac poate fi descărcat gratuit, și permitea crearea de etichete profesionale personalizate. 

Program de vizită pe ușă în spital cu etichetă negru pe transparent

Creați marcaje personalizate

Marcajele clare sunt esențiale pentru pacienți, vizitatori și personal, și asigură buna funcționare a departamentelor medicale și a unităților din care fac parte. Folosind gama de imprimante de etichete Brother PT-P900 în procesul de management al unităților, puteți crea etichete rezistente care pot fi folosite atât în interior cât și în exterior.

Etichetă pe echipament cu informația de a nu scoate din priză

Reduceți greșelile grave

Utilizând o diversitate mare de echipamente, și fiecare având propriile reguli de utilizare, poate fi dificil să asigurați operarea corectă a fiecăruia. Aplicând etichete laminate rezistente Brother P-touch ce conțin informații importante pe echipament, puteți reduce erorile și îmbunătăți siguranța pacienților.

Etichete laminate Brother P-touch TZe pe substanțe în laborator

Aveți încredere în etichetele Brother TZe

Disponibile în lățimi de până la 36mm, și diverse culori și materiale incluzând etichete metalice, puternic adezive și de siguranță, benzile Brother P-touch au fost testate și sunt garantate să reziste la:

 • Chimicale
 • Apă și alte lichide
 • Abraziune
 • Lumina soarelui și UV
 • Temperaturi negative de până la -80C
 • Căldură până la +150C

Odată aplicate, aveți garanția că etichetele vor rămâne fixate și lizibile timp de mulți ani.

Date tehnice pentru benzi TZe (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-P900W imprimând etichetă de inventar

Gama de imprimante de etichete PT-P900

Gama de imprimante de etichete Brother P-touch PT-P900 sunt alegerea ideală pentru instituții sanitare care au nevoie de etichete rezistente.

 • Creați etichete rezistente personalizate, cu lățimea de până la 36mm.
 • Imprimare rapidă la rezoluție mare.
 • Includeți coduri de bare, logouri și alte simboluri.
 • Legături către date din fișiere Excel pentru etichete cu mai multe informații.
 • Include programul de creat etichete P-touch Editor.
 

Aplicațiile uzuale includ:

Etichetă Brother negru pe argintiu cu nume doctor

Marcaje personalizate

Etichetă Brother P-touch TZe negru pe roșu în unitate sanitară

Instrucțiuni importante

Etichete Brother P-touch TZe aplicate pe sticle cu substanțe chimice

Gestionare inventar

Brother PT-P900 series durable label printer

Gama PT-P900

Creați etichete personalizate rezistente de până la 36mm lățime la viteză și rezoluție mari. Opțiuni diverse de conectare pe fir/wireless disponibile.

Vedeți gama