Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Industria ospitalieră

Brother at your side

Lucrează mai isteț chiar și în mișcare pentru a le oferi clienților posibilitatea de utiliza servicii de imprimare, eficient și simplu, utilizând soluțiile dedicate domeniului create de experții Brother.

Cum contribuie soluțiile Brother, dedicate industriei ospitalității, la dezvoltarea afacerii 

Cel mai bun mod de a imprima de pe un iOS este cu driverul AirPrint încorporat de la Apple. Pentru că este deja parte din sistemul de operare, este gratuit și fără grija instalării a ceva nou.

 Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil.

Da, cu ajutorul funcției PrintSmart Secure Pro Mail2Print. Cu ajutorul tehnologiei Brother pentru securitate, documentele pot fi trimise către imprimantă, ca atașament la un email, aceasta trimițând înapoi un email cu PIN de siguranță. Imprimanta va imprima documentul numai după ce este introdus PIN-ul.