1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Managed Print Services
Brother_mps

Ce este Brother MPS?

Brother MPS (Managed Print Services) este un program de gestionare a echipamentelor și activității de imprimare care permite companiilor să aibă un mai mare control asupra costurilor și a modului de gestionare a documentelor cu efort minim.
Ca specialiști în domeniu, împreună cu partenerii specializați, putem crea o soluție personalizată nevoilor specifice fiecărei companii. Etapele implementării unui program Brother MPS dedicat dumneavoastră sunt: Evaluarea modului de lucru pentru a determina cerințele actuale de imprimare, optimizarea flotei prin analiza echipamentelor existente și formularea de recomandări de eficientizare, implementarea soluției – livrarea și instalarea echipamentelor de către o echipă de specialiști, monitorizarea activității de imprimare pentru realimentare consumabile, facturare automată și ajustarea în funcție de evoluția volumului de imprimare al companiei.
Prin implementarea Brother Managed Print Services beneficiați de cele mai noi și performante echipamente cu care sporiți securitatea datelor imprimate, realimentarea cu consumabile și reciclare, service și 3 ani garantie, dar cel mai important, veți beneficia de o soluție de imprimare cu adevărat optimizată, care vă va economisi timp și bani.

A series of Brother printers

6 beneficii cheie ale Managed Print Services

Serviciile de gestionare a imprimării au fost create pentru a ajuta companiile, indiferent de mărime, să gestioneze mai bine echipamentele și activitatea de imprimare. Brother MPS aduce organizațiilor beneficii referitoare la costuri, eficiență, productivitate și securitatea informației.

Aflați mai mult

Doriți informații suplimentare despre MPS?

Vă putem ajuta cu o soluție...

Cea mai bună metodă de a gestiona accesul, autentificarea și utilizarea este folosind un cod PIN sau card de identificare. Integrând funcția Function Lock, utilizatorii pot fi identificați prin card - sau puteți folosi un cip NFC împreună cu echipamentele Brother care au cititor NFC, ceea ce înseamnă că nu trebuie sa mai introduceți un PIN.
Da. Sunt mai multe metode. Secure Function Lock vă permite să controlați cine poate și cine nu să imprime, trimită prin fax, scaneze și copiez, cu ajutorul unui PIN unic sau card de acces NFC.
Dacă echipamentele nu sunt în rețea, nu puteți folosi un program de monitorizare precum BRAdmin Professional, dar BRPrint Auditor vă oferă informațiile de care aveți nevoie. În loc să monitorizați imprimanta direct, acest program vă permite să primiți informațiile de la calculatorul din rețea la care este conectată imprimanta prin USB sau cablu Paralel. Pur și simplu instalați BRPrint Auditor pe calculatorul utilizatorului, și acesta va trimite informațiile către aplicația BRAdmin Professional așa cum ar face-o imprimanta.
Nu. Utilitarul Driver Deployment Wizard creează un fișier executabil pe care îl puteți executa de pe orice calculator, și care instalează automat driverul pe PC fără să fie nevoie să mai faceți nimic. Alternativ, Brother Universal Driver vă permite accesați echipamentele printr-o singură instalare. De asemenea, acolo unde este disponibil, puteți utiliza un Microsoft® Installer (MSI), pentru a automatiza întregul proces prin crearea unui fișier care transferă toate programele Brother de care are nevoie utilizatorul pe calculatorul acestuia.
Dacă aveți imprimante în locații diferite, nu este convenabil să verificați utilizarea mergând la echipament. Cu Email Reports echipamentul trimite un raport complet către o adresă de email predefinită. Toate datele de utilizare - de la numărul de pagini imprimate la nivelul actual de toner - totul este menționat și trimis oriunde v-ați afla.
Da, cu Brother Solutions Interface. BSI este o interfață deschisă gândită să permită dezvoltatorilor să creeze soluții personalizate pentru echipamentele Brother. Procedând astfel, pot controla ce opțiuni să fie disponibile pe panoul de control și cum să funcționeze.
People in the office with Brother printer

Brother alături de dumneavoastră

Fie că preferați să dețineți echipamentele Brother sau să le închiriați, beneficiați de toate serviciile de gestionare a imprimării de la Brother. Împreună cu partenerii specializați, ne vom implica în toate etapele, de la instalare până la reciclarea consumabilelor. 
 
  • Echipamente cu cea mai nouă tehnologie de imprimare
  • Configurare și instalare incluse & contorizare simplă a imprimărilor
  • Service gratuit și reciclarea consumabilelor