Adăugat în coș
Soluții pentru afaceri retail

Brother at your side

Lucrați oricând și oriunde pentru a vă crește productivitatea, chiar și in mișcare, cu soluțiile de imprimare și scanare de la Brother, create pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani.

Puneți o întrebare...

Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil. În plus, dacă se merge dintr-un magazin în altul, software-ul Brother PrintSmart Mobile Zone poate fi folosit pentru a trimite joburi de imprimare și a le activa cu cod PIN odată ajunși în locație.
Da, cu Brother Solutions Interface. BSI este o platformă cu interfață deschisă care permite terților să creeze propriile soluții pentru echipamentele Brother. Făcând asta, ei pot controla ce opțiuni apar în panoul de comandă și cum funcționează.
Dacă folosiți funcția de imprimare securizată din driverul echipamentului, atunci când sarcina de tipărire este în așteptare, aceasta rămâne în memoria imprimantei până când aceasta este oprită. Acest lucru expune unui risc documentele confidențiale. Cu Timed Erasing (Ștergerea Planificată) echipamentul poate fi programat să șteargă documentele securizate după o perioadă de timp, de la câteva ore la câteva zile.
Da. BRAdmin Professional vă permite să monitorizați unul sau mai multe echipamente de la computer. Pentru mai multă flexibilitate, cele mai multe echipamente Brother pentru rețea pot fi gestionate utilizând un browser web. În plus, instrumentul Brother Status Monitor este configurabil și vă permite să monitorizați statusul echipamentului în permanență, printr-o iconiță de stare actualizată în timp real, vizibilă în colțul ecranului.
Secure Print vă permite să trimiteți anumite sarcini de imprimare către echipament dar nu le execută decât după ce introduceți un cod PIN. Setați codul PIN în driver când trimiteți spre imprimare, apoi deblocați jobul din așteptare tastând codul  în panoul de comandă atunci când sunteți sigur că nimeni nu va vedea documentele.