1. Acasă Brother
 2. Soluții pentru afaceri
 3. Retail
 4. Etichete de inventar și semnalizare rezistente
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Transmiteți informațiile importante unde este nevoie

Atât în magazin cât și în depozite sunt necesare indicatoare vizibile, mijloace de identificare a bunurilor, și etichete pentru sarcinile administrative. Etichetele laminate rezistente Brother TZe vă ajută să îndepliniți aceste lucruri permițând ca informațiile importante să fie afișate în locurile potrivite.

Beneficii în retail

Un înveliș laminat, transparent, protejează textul împotriva chimicalelor, umezelii, abraziunii, luminii soarelui și condițiilor extreme. Etichetele laminate Brother P-touch au fost "Tested to the Extreme" de către un laborator independent pentru a garanta rezistența.

Tehnologie prin transfer termic folosește un ribbon cu cerneală pentru a oferi imprimări clare, de calitate înaltă. Imprimantele de etichete P-touch produc etichete rezistente la o rezoluție de până la 360 x 720dpi. 

Etichetele pot include coduri de bare liniare sau bidimensionale, precum coduri QR, pentru a spori eficiența și a reduce erorile provocate de introducerea greșită a numerelor de inventar sau al altor informații.

Îmbunătățiți identificarea cu etichete ce includ imagini grafice precum logouri sau simboluri. Sunt suportate și formate uzuale precum .jpg, .png și .bmp.

Casetele cu bandă Brother TZe sunt disponibile în diverse lățimi până la maxim 36mm, și numeroase combinații de culori. Benzile pot fi metalice, puternic adezive, de siguranță și fluorescente pentru a îndeplini toate cerințele.

Programul P-touch Editor pentru Windows și Mac poate fi descărcat gratuit, și permite crearea de etichete cu design profesional pentru a îndeplini cerințele dvs. 

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Creați marcaje rezistente la lumina soarelui, chimicale, umează și abraziune

Marcajele clare sunt esențiale atât pentru clienți cât și pentru angajați, și folosind o imprimantă de etichete din gama Brother PT-P900 în activitățile dvs., puteți crea etichete rezistente care sunt potrivite pentru interior și exterior.

Rezistența benzilor TZe (PDF, 2.6MB)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Marcaje de avertizare și siguranță

Sunt numeroase zone în magazin, depozit sau birou unde sunt necesare marcaje importante. Pot fi create etichete personalizate în numeroase combinații de culori pentru a asigura vizibilitatea clară a mesajului transmis.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Țineți evidența echipamentelor și a altor bunuri

Numeroase lanțuri de magazine au mii de bunuri fixe și mobile în diverse locații și clădiri. Țineți evidența acestora imprimând etichete laminate rezistente ce conțin numere de inventar și alte informații importante cu imprimantele de etichete din gama Brother P-touch P900.

Etichetele laminate Brother TZe sunt proiectate să reziste mulți ani, chiar în condiții extreme.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

Ecusoane cu nume

Asigurați-vă că angajații arată într-un mod profesional, prezentabil și sunt ușor de identificat, imprimând numele acestora pe etichete laminate Brother TZe ce pot fi puse pe ecusoane la piept.

Cu un adeziv puternic și rezistență mare, aveți siguranța că etichetele vor rămâne fixate și vor arăta bine timp de multă vreme.

Și în ciuda adezivului puternic, etichetele Brother P-touch pot fi înlăturate de obicei fără a lăsa urme de adeziv, permițând reutilizarea ecusonului.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Etichete rezistente premium pentru rafturi

De la buticuri unde este nevoie de etichete stilate de calitate înaltă pentru rafturi, la depozite care au nevoie de etichete trainice ce pot rezista la lumina soarelui, abraziune, umezeală și substanțe chimice, etichetele laminate Brother TZe oferă soluția perfectă pentru toate cerințele.

Creați etichete cu lățimea de până la 36mm direct în magazin cu imprimantele de etichete din gama Brother PT-P900. Disponibile în diverse culori, materiale și dimensiuni, etichetele Brother TZe conțin un strat laminat transparent care protejează textul, codurile de bare și imaginile împotriva deteriorării.

Brother PT-P900 series durable label printer

Gama de imprimante de etichete de birou PT-P900

Gama de imprimante de etichete de birou Brother P-touch PT-P900 sunt alegerea ideală pentru comercianți care au nevoie de etichete rezistente.

   Creați etichete rezistente personalizate cu lățimea de până la 36mm.

   Viteză mare, rezoluție înaltă.

   Includeți coduri de bare, logouri și alte simboluri.

   Legătură către date conținute în fișiere Excel pentru a  multiplica rapid etichete.

   Include programul de creat etichete P-touch Editor.

Vedeți gama PT-P900

Brother PT-P900 series durable label printer

Gama PT-P900

Creați etichete personalizate rezistente de până la 36mm lățime la viteză și rezoluție mari. Opțiuni diverse de conectare pe fir/wireless disponibile.

Vedeți gama