1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții Retail
  4. Imprimarea etichetelor de vânzare cu amănuntul

Este timpul să vă gândiți din nou la soluția dvs. de imprimare a etichetelor.
Lăsați-le experților în soluții de imprimare pentru retail ai Brother.

Un bărbat pe un fundal verde ținând o imprimantă portabilă Brother

De la etichetele de pe rafturi la etichetele de preț, atunci când imprimați cu Brother, este ca și vândut. Ce înseamnă asta pentru tine?

  • O gamă cuprinzătoare de soluții de etichetare: Susținem mai multe aplicații cu gama noastră cuprinzătoare de imprimante de etichete pentru magazinele cu amănuntul.
  • Integrare ușoară: Imprimantele noastre de etichete pentru retail se integrează perfect cu fluxurile de lucru existente, astfel încât să puteți imprima imediat.
  • Suport ca standard: De la configurarea dispozitivului, service-ul zilnic și asistență de zi cu zi, facem bine lucrurile simple.
  • Soluții care funcționează pentru prima dată: Vă punem la dispoziție gratuit o imprimantă de probă pentru a o testa, astfel încât, atunci când veți începe să lucrați pe ele, să știți că totul va funcționa fără probleme.
  • „At your side” la fiecare pas: La Brother, cunoaștem tipurile de provocări cu care vă confruntați cu imprimantele de etichete - și cum să le depășiți.

Cum este Brother „At your side” în calitate de experți în soluții de imprimare cu amănuntul

Un bărbat care ține în mână un bloc cu o pictogramă de cod de bare

Cum susținem factorii de decizie din retail

Lucrăm cu retaileri de toate dimensiunile, cu scopul de a simplifica complexitatea imprimării cu amănuntul și de a vă uni cu soluția potrivită pentru afacerea dvs. Cu o gamă cuprinzătoare de soluții de imprimare pe bază de etichete pentru retail, oferim un punct centralizat de asistență și gestionare - ceea ce ne face singurul furnizor care poate oferi cu încredere o soluție de imprimare integrală.

O femeie cu un scaner de coduri de bare

Cum susținem personalul magazinului

Asigurându-vă că există încă de la început soluția de imprimare potrivită, facem imprimarea mai ușoară pentru oamenii dvs. Aceasta înseamnă fluxuri de lucru simplificate, solicitări inteligente și procese automatizate pentru a
simplifica imprimarea de la birou la atelier - permițând echipei dvs. să ofere o experiență mai ușoară clienților.

Un angajat Brother cu un dosar

Cum susținem furnizorii de tehnologie

Combinăm expertiza noastră cu cunoștințele distribuitorilor noștri IT de încredere, lucrând împreună pentru a pune întotdeauna soluția potrivită pentru dvs., acum și în
viitor. Colaborăm deja cu nume de software de imprimare a etichetelor de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Soti, SAP, Datalogic, The Pricing People și Peak Technology și, dacă
aveți un furnizor preferat, vom face eforturi suplimentare pentru a lucra cu ei și a vă permite integrarea perfectă.

 

Gama noastră de imprimante de etichetare și chitanțe de vânzare cu amănuntul

Sunteți gata să vă îmbunătățiți imprimarea etichetelor cu amănuntul?