1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Soluții de vânzare cu amănuntul
  4. Imprimarea etichetelor de vânzare cu amănuntul

Este timpul să vă gândiți din nou la soluția dvs. de imprimare a etichetelor.
Lăsați-le experților în soluții de imprimare pentru retail ai Brother.

Un bărbat pe un fundal verde ținând o imprimantă portabilă Brother

De la etichetele de pe rafturi la etichetele de preț, atunci când imprimați cu Brother, este ca și vândut. Ce înseamnă asta pentru tine?

  • O gamă cuprinzătoare de soluții de etichetare: Susținem mai multe aplicații cu gama noastră cuprinzătoare de imprimante de etichete pentru magazinele cu amănuntul.
  • Integrare ușoară: Imprimantele noastre de etichete pentru retail se integrează perfect cu fluxurile de lucru existente, astfel încât să puteți imprima imediat.
  • Suport ca standard: De la configurarea dispozitivului, service-ul zilnic și asistență de zi cu zi, facem bine lucrurile simple.
  • Soluții care funcționează pentru prima dată: Vă punem la dispoziție gratuit o imprimantă de probă pentru a o testa, astfel încât, atunci când veți începe să lucrați pe ele, să știți că totul va funcționa fără probleme.
  • „At your side” la fiecare pas: La Brother, cunoaștem tipurile de provocări cu care vă confruntați cu imprimantele de etichete - și cum să le depășiți.

Cum este Brother „At your side” în calitate de experți în soluții de imprimare cu amănuntul

Un bărbat care ține în mână un bloc cu o pictogramă de cod de bare

Cum susținem factorii de decizie din retail

Lucrăm cu retaileri de toate dimensiunile, cu scopul de a simplifica complexitatea imprimării cu amănuntul și de a vă uni cu soluția potrivită pentru afacerea dvs. Cu o gamă cuprinzătoare de soluții de imprimare pe bază de etichete pentru retail, oferim un punct centralizat de asistență și gestionare - ceea ce ne face singurul furnizor care poate oferi cu încredere o soluție de imprimare integrală.

O femeie cu un scaner de coduri de bare

Cum susținem personalul magazinului

Asigurându-vă că există încă de la început soluția de imprimare potrivită, facem imprimarea mai ușoară pentru oamenii dvs. Aceasta înseamnă fluxuri de lucru simplificate, solicitări inteligente și procese automatizate pentru a
simplifica imprimarea de la birou la atelier - permițând echipei dvs. să ofere o experiență mai ușoară clienților.

Un angajat Brother cu un dosar

Cum susținem furnizorii de tehnologie

Combinăm expertiza noastră cu cunoștințele distribuitorilor noștri IT de încredere, lucrând împreună pentru a pune întotdeauna soluția potrivită pentru dvs., acum și în
viitor. Colaborăm deja cu nume de software de imprimare a etichetelor de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Soti, SAP, Datalogic, The Pricing People și Peak Technology și, dacă
aveți un furnizor preferat, vom face eforturi suplimentare pentru a lucra cu ei și a vă permite integrarea perfectă.

 

Gama noastră de imprimante de etichetare și chitanțe de vânzare cu amănuntul

Sunteți gata să vă îmbunătățiți imprimarea etichetelor cu amănuntul?