1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Costuri și securitate
Funcția Secure Print vă permite să trimiteți sarcinile la imprimare dar condiționează ieșirea acestora prin introducerea unui PIN. Configurați un PIN în driver-ul imprimantei și deblocați sarcinile de pe panoul de control al echipamentului atunci când vă aflați lângă acesta.
Alternativ, puteți folosi programul PrintSmart Secure Pro pentru a imprima prin introducerea unui PIN sau autentificare cu un card NFC ID.
Dacă folosiți funcția secure print din driver-ul de imprimantă, în mod obișnuit sarcinile trimise către imprimantă, acestea sunt memorate până când imprimanta este oprită, ceea ce poate reprezenta un risc. Cu Timed Erasing puteți configura imprimanta să șteargă sarcinile după o perioadă de timp ce poate varia de la ore la zile.
Sunt disponibile mai multe opțiuni, un mod este de a hotărâ cine poate imprima, faxa, scana și copia, și cine nu poate, cu Secure Function Lock. Utilizatorii au acces doar dacă codul lor PIN sau cardul de acces NFC le permite. Unele echipamente Brother pot folosi și Active Directory sau LDAP pentru autentificare. Alternativ, puteți folosi programul Brother PrintSmart Secure Pro pentru a controla accesul la imprimare și scanare.
Nu. Încărcarea documentelor pe un FTP nu doar că le expune la interceptări, dar și rețeaua internă poate fi compromisă când accesați un server. Pentru a fi în siguranță, puteți cripta documentele folosind pentru încărcare un SFTP (Secure File Transfer Protocol).
solutions-by-business-size

Brother alătură de dumneavoastră

Oferim numeroase soluții de securitate și control care pot fi personalizate conform cerințelor dvs. Brother oferă:

  • Gamă extinsă de soluții
  • Tehnologie fiabilă
  • Ofertă largă de modele