1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Companii mici

Soluții pentru compania ta

contact us

Contactați-ne pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta afacerea

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție...

Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil. În plus, dacă se merge dintr-un magazin în altul, software-ul Brother PrintSmart Mobile Zone poate fi folosit pentru a trimite joburi de imprimare și a le activa cu cod PIN odată ajunși în locație.
Dacă aveți echipamente în mai multe locații, puteți seta Email Reports de pe imprimantă. Echipamentul va trimite un raport de activitate detaliat – de la numărul de pagini imprimate până la nivelul cartușelor curente – direct către adresa dumneavoastră de email.
Sunt numeroase moduri de a salva documente scanate. Echipamentele Brother pot trimite documentele către o locație în rețea, o adresă FTP, un serviciu extern de stocare în cloud sau către o adresă de email. Sau puteți pur și simplu să salvați documentul pe un stick de memorie USB.
People in the office with Brother printer

Brother At Your Side

Înțelegând nevoile unei companii mici, am dezvoltat o gamă largă de soluții dedicate. Vă susținem pentru a oferi angajaților cele mai eficiente modalități de a lucra. Brother oferă:

  • Soluții la costuri optimizate
  • Asistență profesională și suport
  • Implementare simplă