Adăugat în coș
  1. Acasă
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Companii mici

Soluții pentru compania ta

contact us

Contactați-ne pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta afacerea

Lăsați-ne să vă ajutăm cu o soluție...

Aplicația gratuită Brother iPrint&Scan face posibilă și ușoară imprimarea de pe și scanarea către dispozitive Apple și Android. Aplicația detectează automat echipamentele Brother din rețeaua dumneavoastră, deci puteți trimite job-uri de imprimare sau încărca scan-uri direct în cloud, simplu, de pe dispozitivul mobil. În plus, dacă se merge dintr-un magazin în altul, software-ul Brother PrintSmart Mobile Zone poate fi folosit pentru a trimite joburi de imprimare și a le activa cu cod PIN odată ajunși în locație.
Dacă aveți echipamente în mai multe locații, puteți seta Email Reports de pe imprimantă. Echipamentul va trimite un raport de activitate detaliat – de la numărul de pagini imprimate până la nivelul cartușelor curente – direct către adresa dumneavoastră de email.
Sunt numeroase moduri de a salva documente scanate. Echipamentele Brother pot trimite documentele către o locație în rețea, o adresă FTP, un serviciu extern de stocare în cloud sau către o adresă de email. Sau puteți pur și simplu să salvați documentul pe un stick de memorie USB.

Brother at your side

Înțelegând nevoile unei companii mici, am dezvoltat o gamă largă de soluții dedicate. Vă susținem pentru a oferi angajaților cele mai eficiente modalități de a lucra. Brother oferă:

  • Soluții la costuri optimizate
  • Asistență profesională și suport
  • Implementare simplă