1. Acasă Brother
  2. Soluții pentru afaceri
  3. Auto ID
  4. Contactați un specialist dedicat partenerilor Auto ID

De ce să alegeți Programul pentru parteneri Brother Auto ID?

 

Focusați pe susținerea partenerilor

Partenerii Brother sunt coloana vertebrală a tot ceea ce facem. Prioritatea noastră este să colaborăm cu partenerii revânzători, indiferent de dimensiune, pentru a crea soluții care să satisfacă cerințele clienților.

O gamă completă pe care vă puteți baza

Gama noastră Auto ID este alcătuită din produse fiabile și ușor de integrat, cu cele mai recente specificații pe care le așteptați.

Oferim imprimante mobile, desktop și industriale, precum și produse diferențiatoare cum ar fi oferta noastră de imprimare A4 mobilă, toate cu garanție de trei ani ca standard.

 

 

Asistență de vârf în domeniu

La Brother, avem suport pentru vânzări, marketing, suport tehnic pre-vânzări dedicat și specialiști pentru utilizatorii finali.

Echipa noastră este pregătită să ajute și să consilieze revânzătorii atunci când creează și integrează soluții pentru clienți.

 

 

Soluții adaptate scopului

Lucrăm din greu la dezvoltarea de produse care îndeplinesc cerințele clienților pentru diverse aplicații necesare domeniilor lor de activitate. 

De la trasabilitatea comerțului cu amănuntul și a alimentelor până la asistență medicală și forță de muncă pe teren, până la producție, transport și logistică - suntem încrezători că avem o soluție de tipărire termică pentru clienții dvs.

Vedeți Termeni și condiții.
Informațiile dumneavoastră vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă puteți răzgândi oricând făcând clic pe linkul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi

Căutați mai multe informații despre cum să deveniți partener Brother înainte de a intra în contact?

Descărcați broșura programului nostru pentru parteneri Auto ID

Interesat de soluțiile de imprimare Auto ID pe care le putem oferi?