1. Acasă Brother
  2. Gama laser mono L6000

Mai mult control pentru departamentele IT

 

  • Soluțiile software personalizate pot fi ușor implementate
  • Integrare facilă în rețea pentru conectare cu toate echipamentele
  • Memorie maximă mare, de 1GB, pentru a gestiona documente multiple de la utilizatori diferiți
  • Acceptă o gamă largă de protocoale de securitate, inclusiv Ipsec

 

Costuri reduse pentru departamentul financiar

  • Rentabil, cu toner inbox de până la 12.000 de pagini, și toner opțional de  capacitate foarte mare de  până la 20,000 de pagini
  • NFC încorporat ce asigură o mai mare securitate informațiilor tipărite dar reduce și consumul de hârtie prin tipărirea exclusivă a documentelor selectate cu pull printing

Flux de lucru îmbunătățit

  • Ecran tactil de 12,3 cm  ușor și rapid de utilizat 
  • Volum impresionant de până la 10,000 de pagini pentru domenii cu nevoi  mari de imprimare
  • Capacități de scanare avansate datorită  alimentatorului automat de documente cu o  capacitate de 80 de coli pentru a scana cu  ușurință până la 50ppm și până la 100ipm duplex

L6000

Soluții flexibile de imprimare

Soluțiile noastre de imprimare sunt doze de inovație destinate  să vă eficientizeze activitatea. Oferind o gamă de soluții de imprimare vă ajutăm să maximizați eficiența în  imprimare și să minimizați costurile.

Soluții profesionale pentru afaceri

Obțineți o imagine clară  a modului în care organizația utilizează  echipamentele din dotare precum și a comportamentului de imprimare. Interfața  simplă de utilizare precum și capacitatea de  raportare asigură un control mai bun asupra  cheltuielilor de utilizare, ceea ce duce la  posibilitatea eficientizării operaționale.

PrintSmart Secure Pro asigură responsabililor  IT posibilitatea de a crește securitatea prin funcția pull printing. Imprimarea mobilă și capacitatea  îmbunătățită de scanare cresc eficiența  oricărei companii.

PrintSmart Mobile este o aplicație bazată pe  Cloud ce oferă acces simplu la imprimare angajaților și vizitatorilor. Este ideal pentru  orice companie cu echipă mobilă sau cu o  politică BYOD (bring your own device) ce  permite utilizatorilor să imprime de pe orice  dispozitiv mobil, simplu și sigur.

Serviciile de gestionare a imprimării  reprezintă modul simplu de a imbunătăți productivitatea și  de a gestiona bugetul. Gama Brother de echipamente laser monocrom este  suportul ideal pentru  a îmbunătăți  cashflow-ul reducând în același timp costurile  totale de imprimare.

Asigură posibilitatea optimizării continue a unei flote de echipamente