1. Acasă Brother
  2. Imprimante de etichete si chitante
  3. Imprimante de etichete pentru electricieni

Topul motivelor pentru a crea etichete:

Identificare

Încheiați proiectul cu etichete clare și un aspect profesional. Folosiți imprimanta de etichete Brother P-touch pentru a crea etichete pentru: cabluri, tuburi, casete, panouri de distribuție sau alte obiecte. 

Ideale și pentru: semne de avertizare și pericol, conducte, panouri electrice.

Puteți crea etichete și cu detaliile de contact (incluzând logo-ul companiei cu PT-E550WVP).

Conectare

Înlesniți instalarea cablurilor prin fixarea unei etichete rezistente Brother la capătul fiecărui fir. Aceasta ajută la efectuarea conexiunilor corecte și reduce timpul de identificare și remediere a eventualelor probleme.

Folosind benzile originale Brother cu imprimanta de etichete P-touch, puteți avea garanția că etichetele create rămân lizibile și fixate timp de mai mulți ani.

Conformitate

Brother P-touch PT-E550WVP împreună cu aplicația Cable Label Tool pentru dispozitive Apple și Android permite crearea de etichete care îndeplinesc numeroase cerințe de identificare ale reglementările din domeniul electric.

Și benzile puternic adezive îndeplinesc standardele Underwriters Laboratories UL-969, iar benzile tubulare termocontractabile îndeplinesc standardele UL-224.

Depanare

Orice intervenție de mentenanță este mai ușoară mulțumită etichetelor de identificare aplicate pe panouri, cabluri, fire, echipamente, etc..

Pericol

Asigurați-vă că zonele periculoase sunt identificate clar și marcate adecvat. P-touch PT-E550WVP cu banda de 24mm lățime creează etichete cu text ușor de citit, iar prin utilizarea benzii galbenă sau roșie faceți însemnele foarte vizibile.

Informații de siguranță publică

Imprimați însemne generale de avertizare, oricând și oriunde este nevoie. Etichetele galbenă și roșie fluorescentă pot fi utilizate pentru a marca zonele potențial periculoase.

Gama de imprimante de etichete Brother P-touch

Film de prezentare pentru gama de imprimante de etichete

Filmul despre imprimantele de etichete vă prezintă unele dintre funcțiile și beneficiile diverselor modele.

Pentru informații mai detaliate despre cum să creați etichete cu PT-E550WVP, avem o serie de filme cum-se-utilizează ce vă prezintă pas-cu-pas fiecare funcție.

 

Filme cum-se-utilizează

Etichete pentru standarde înalte

Benzi_teste

Brother a dezvoltat tehnologia pentru etichete laminate rezistente încă din 1988 - și de-a lungul timpului numeroși clienți le-au folosit cu succes. Deoarece textul este protejat de un strat de plastic transparent, aveți garanția că etichetele vor rezista în timp, oriunde vor fi plasate.

Informații suplimentare mai jos, în broșura cu informații tehnice pentru benzi ce prezintă și teste efectuate pe acestea.

 

Download (PDF, 2.6MB)

Spre deosebire de etichetele obișnuite, tehnologia noastră de etichete laminate protejează textul cu un strat de polietilenă transparent. Rezultă o etichetă foarte rezistentă chiar și în condiții dure.

De fapt, avem încredere în rezistența etichetelor noastre deoarece le-am testat la extrem, și rezultatele noastre au demonstrat ca etichetele laminate Brother P-touch se comportă mai bine decât cele nelaminate ale altor producători, rămânând lizibile și fixate, și garantând o calitate profesională.

Procedura de testare la abraziune

Tehnologia de laminare a benzile Brother vă asigură că acestea sunt rezistente la abraziune.

Un dispozitiv abraziv de 1kg a fost trecut peste etichetele laminate Brother P-touch, și etichete nelaminate ale altor producători. După 50 de treceri caracterele de pe etichetele laminate Brother P-touch nu erau deloc afectate iar stratul de laminate era doar ușor zgâriat. Calitatea etichetelor nelaminate a fost puternic afectată.

Procedura de testare la temperatură

Fie că doriți să folosiți etichetele noastre în medii foarte reci sau extrem de calde, acestea au fost proiectate să reziste. Rezultatele arată că etichetele laminate Brother P-touch pot rezista la temperaturi cuprinse între -80°C și +150°C.

Etichetele noastre laminate au fost aplicate pe plăci de oțel la temperatura camerei, apoi reîncălzite și răcite un anumit interval de timp. După 72 de ore la -80°C nu au apărut schimbări notabile ale culorii sau adezivului etichetei. După 2 ore la +150°C, banda a fost ușor decolorată, însă textul etichetei a rămas complet intact.
Procedura de testare la decolorare

Oriunde folosiți etichetele laminate P-touch, acestea au fost proiectate să rămână clare și lizibile ca în ziua în care au fost aplicate.

Mai multe etichete laminate Brother P-touch de diverse culori au fost aplicate pe plăci de oțel și expuse la radiații UV simulând mediul de afară pentru aproximativ 12 luni. S-au observat modificări ale culorii de bază a etichetei (test conform cu JIS K7350-2/ISO 4892-2). Textul imprimat de pe toate etichetele a rămas intact și perfect lizibil. Benzile roșu, galben și fluorescent au prezentat unele decolorări ale culorii de bază. Alte etichete colorate Brother au prezentat modificări foarte mici sau niciuna.
Procedura de testare la substanțe chimice

Testele chimice au fost efectuate pe etichetele laminate Brother și etichetele nelaminate ale altor producători.

Testele au fost efectuate în două stadii:
Stadiul 1 - Testul de introducere în substanțe chimice
Stadiul 2 - Testul de frecare cu substanțe chimice

Benzile au fost mai întâi fixate pe lamele de sticlă și introduse în diverse substanțe chimice timp de 2 ore. Nu au fost modificări de calitate, și etichetele au rămas fixate de lamele.
Deși unele etichete introduse în anumite substanțe au prezentat o ușoară desprindere a filmului laminat, frecarea etichetelor cu aceleași substanțe chimice nu a avut nici un efect. Prin urmare, chiar dacă peste etichetele laminate Brother P-touch sunt vărsate substanțe chimice, ștergerea acestora ar trebuie să fie suficientă pentru a preveni deteriorarea.

Apoi, benzile laminate Brother P-touch au fost fixate pe lamele de sticlă. Un material de 500g îmbibat în substanțe chimice a fost trecut de 20 de ori peste fiecare etichetă. Calitatea etichetelor laminate Brother P-touch nu a fost afectată, spre deosebire de etichetele nelaminate ale altor producători.
Procedura de testare la umiditate

Etichetele laminate Brother sunt extrem de rezistente la contactul sau introducerea în apă pentru perioade lungi de timp.

Testele au fost efectuate în două stadii:
Stadiul 1 - Testul de introducere în apă
Stadiul 2 - Testul de ștergere cu apă

Benzile au fost aplicate pe lamele de sticlă și introduse în apă timp de 2 ore. Nu s-au produs modificări de calitate, și etichetele au rămas fixate de lamele.

Pentru al doilea test, benzile laminate Brother au fost fixate pe lamele de sticlă. Un material textul de 500g îmbibat în apă a fost trecut peste fiecare etichetă de 20 de ori. Calitatea etichetelor laminate Brother P-touch nu a fost afectată.