Imprimați etichete wireless de pe smartphone

Alegeți din gama largă de template-uri disponibile, tastați textul și imprimați cu una din imprimantele Brother PT-E550WNIVP, PT-P900W, PT-D800W sau PT-P750W.

Smartphone care afișează șabloane în aplicația Brother Cable Label Tool

Etichetare bazată pe șabloane pentru eficientizare

Aplicația are multe șabloane uzuale disponibile pentru etichetarea cablurilor, a patch panel-urilor, a faceplate-urilor și a echipamentelor de rețea. Acest lucru accelerează crearea de etichete și reduce greșelile cauzate de imprimarea etichetelor cu lungime incorectă.

De ce să nu descărcați acum pentru a descoperi beneficiile acestei aplicații gratuite de etichetare?

Etichetă personalizată tipărită folosind aplicația Brother Mobile Cable Label Tool

Creați etichete complet personalizate

Dacă șabloanele disponibile au nevoie de personalizare, puteți oricând să adăugați la design-ul dumneavoastră diferite texte, simbolurile, imaginile, codurile de bare și cadre - oferindu-vă flexibilitatea de a crea etichete personalizate la cerere.

Aplicația Cable label tool pe un smartphone cu o etichetă imprimată Brother P-touch

Înlocuiți laptop-ul cu un smartphone

În loc să purtați cu dvs. un laptop greoi, folosiți în schimb aplicația Brother Cable Label Tool pentru a vă proiecta etichetele și pentru a vă conecta wireless de pe smartphone la imprimanta dvs. de etichete P-touch. Astfel aveți un echipament mai puțin pentru care să vă faceți griji.

Etichetă tipărită pe un Brother P-touch ținută în mână, pentru a demonstra tipărirea la fața locului a etichetelor

Imprimarea etichetelor durabile chiar în locație

Imprimarea etichetelor la cerere și la locul de etichetare asigură faptul că lucrarea poate fi finalizată conform planificării, fără a fi nevoie să așteptați trimiterea etichetelor preimprimate dintr-o altă locație sau să așteptați livrarea unei comenzi.

Aflați importanța etichetării la instalarea și mentenanța infrastructurilor de date