1. Acasă Brother
  2. Scanere de documente
  3. Scanere cu capabilitate OCR
O asistentă folosește un scaner portabil Brother la o recepție pentru a scana documentele pacientului

Ce este un scanner OCR?

Scanarea pentru recunoașterea optică a caracterelor (OCR) permite scanerului să convertească imaginile scanate în format text. Aceasta este soluția perfectă pentru documentele care trebuie să fie editate sau pur și simplu trebuie să fie prezentate mai profesional decât un document scris de mână.

Deoarece devine mai important pentru întreprinderi să păstreze înregistrări clare și precise, scanarea OCR prezintă o soluție excelentă prin producerea de înregistrări digitalizate în formate text editabile, care sunt ușor de citit.

Pentru industriile în care trebuie înregistrate frecvent note scrise de mână, cum ar fi asistența medicală sau educația, scanarea OCR este deosebit de utilă. Profesioniștii din domeniul medical pot utiliza scanarea OCR pentru a încărca cu ușurință notele sau înregistrările pacienților în bazele de date ale spitalului. Companiile pot introduce cu ușurință feedback-ul scris de mână de la clienți în seturi de date. Chiar și elevii pot beneficia de scanare OCR, transformând ușor notițele în documente text.

Scaner desktop Brother ADS-2200 lângă un notebook care rulează software OCR cu o femeie de afaceri în fundal

Alegerea unui scanner capabil OCR

Multe dintre scanerele noastre pot fi capabile de OCR prin software suplimentar, cum ar fi BizCard OCR, care este inclus cu o selecție a scanerelor noastre de documente, cum ar fi ADS- 2200.

Atunci când alegeți un scaner pentru scanarea OCR, veți dori o soluție care poate produce imagini de înaltă calitate, permițând software-ului OCR să recunoască textul. Brother dispune de o gamă de scanere compatibile OCR care produc scanări de înaltă rezoluție, perfecte pentru convertirea în text sau pentru colectarea simplă a scanărilor de documente de înaltă calitate.

Luați în considerare alegerea unui scaner de documente care include software OCR, astfel încât veți fi gata să scanați documente în formate text imediat.

1 de 1 produse potrivite

Filtrează după

Filtrează după

Scanare față verso

Tip utilizare

Scaner de retea de mare viteza cu software profesional

Scaner cu retea de mare viteză

  • Scanare duplex rapidă (50 de pagini pe minut / 100 de imagini pe minut)
  • Rețea cablată Gigabit Ethernet și SuperSpeed USB 3.0
  • Capacitate de 50 de coli de la hârtie lungă sau carduri de plastic embosate
  • Drivere TWAIN, ISIS, WIA, ICA și SANE pentru performanțe optime
  • Funcții avansate de procesare a imaginii
  • Software premium gratuit ce include ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ și Nuance PaperPort
Vedeți specificații

Comparare: