Sticle de cerneală color originală Brother BT5000CLVAL

Pachetul multiplu de sticle de cerneală Brother BT5000CLVAL cyan, magenta și galben. Fiecare sticla color tipărește până la 5000 de pagini.

Sticlele colorate imprimă până la 5.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711.

Pachet multiplu de sticle de cerneală Brother BT5000CLVAL originale de înaltă calitate

Mai economic decât achizițiile cu un singur pachet, reducând costul pe pagină

Prezentarea produsului

Fotografie detaliată a sticlei de cerneală color BT5000CLVAL cutie multipack pe fundal alb

Cerneala originală Brother este testată riguros pentru a asigura rezultate de înaltă calitate, economisind timp și bani

Folosirea sticlelor de cerneală originale Brother BT5000CLVAL vă protejează garanția imprimantei

Caracteristici cheie

  • Sticlele colorate imprimă până la 5.000 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711.
  • Pachet multiplu de sticle de cerneală Brother BT5000CLVAL originale de înaltă calitate
  • Mai economic decât achizițiile cu un singur pachet, reducând costul pe pagină
  • Cerneala originală Brother este testată riguros pentru a asigura rezultate de înaltă calitate, economisind timp și bani
  • Folosirea sticlelor de cerneală originale Brother BT5000CLVAL vă protejează garanția imprimantei

Despre acest produs:

Căutați cerneală care oferă performanțe fără efort de fiecare dată când imprimați? Pachetul multiplu Brother BT5000CLVAL (inclusiv sticle de cerneală cyan, galbenă și magenta), cu proprietăți de rezistență la decolorare, garantează imprimări fine, fiabile și de cea mai bună calitate, de la prima până la ultima imprimare. Cernelurile noastre perfect echilibrate asigură că imprimanta dumneavoastră continuă să funcționeze la cel mai bun nivel.

Brother ia în considerare impactul asupra mediului în fiecare etapă a ciclului de viață al produselor noastre, reducând deșeurile la depozitele de gunoi. Toate hardware-ul și consumabilele noastre sunt construite pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului.
 
Cerneală Brother BT5000CLVAL originală - merită de fiecare dată

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

 
Calitate și funcționalitate asigurate

Fiabilitate și asigurarea calității

Tehnologia Color Rich din cerneala Brother creează imprimări profesionale de calitate și conține substanțe chimice atent selectate pentru a preveni înfundarea capului de imprimare pentru o funcționare mai lină. Acest lucru asigură fiabilitatea și durabilitatea imprimantei Brother.

Funcționare garantata

Performanță garantată

Cerneala Brother este proiectată ca un întreg sistem de imprimare cu dispozitive de imprimare Brother în minte - pentru a oferi un grad superior de calitate. Consumabilele de cerneală originale Brother reprezintă cea mai bună modalitate de a vă proteja investiția și de a asigura performanțe optime de la imprimanta dvs. cu jet de cerneală Brother.

Performanță testată

Performanță testată

Cernelurile Brother și hârtia sunt rezistente la lumină și ozon, asigurându-se astfel că expunerea prelungită nu va determina ca amprentele să se estompeze în timp. Obțineți un finisaj cu adevărat profesional cu cerneală autentică Brother.

suport de partea ta, suport „At your side”

Sprijin „At your side“

Utilizarea consumabilelor Brother originale protejează garanția imprimantei. Brother este întotdeauna de partea dumneavoastră, "At your side". Ne angajăm să oferim asistență excelentă pentru clienți - atât înainte, cât și după cumpărare.

 
autenticitate

Verificați autenticitatea

Veți găsi eticheta holografică de securitate pe cerneala autentică Brother. Asigurați-vă că ambalajul și eticheta de securitate nu au fost modificate și confirmați că eticheta de securitate cu hologramă este autentică, verificând numărul unic de identificare de 7 cifre la: www.brother.com/id

Doi papagali care zboară deasupra unei jungle

Mediu și sustenabilitate

Toate cerneala Brother este proiectată pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. Brother oferă clienților o modalitate responsabilă din punct de vedere al mediului de a recicla produsele marca Brother la sfârșitul duratei lor de viață. 

 
Set de tonere convenabil

Pachetele multiple înseamnă confort

Economisiți timp și bani pe cerneală cu un ambalaj multiplu. Mai economic și mai convenabil decât achizițiile de un singur pachet, reducând costul pe pagină și asigurându-vă că puteți imprima fără întrerupere.

Inapoi sus