1. Acasă
  2. Consumabile
  3. LC1000VALBP

Set de cartușe de capacitate mare originale Brother LC1000VALBP

Set de cartușe cu cerneală neagră, cyan, magenta și galbenă Brother LC1000VALBP. Fiecare culoare are o capacitate de 400 de pagini iar negru de 500 de pagini.

257,00 lei cu TVA 215,97 lei fără TVA
Găsiți un magazin local
Achiziționați acest set LC1000VALBP ce vă aduce economii cu cartușele originale Brother. Conține cartușele LC1000BK, LC1000C, LC1000M și LC1000Y, și vă permite să înlocuiți convenabil cartușele pentru cele patru culori oferind cele mai bune rezultate la imprimare.

Caracteristici

  • Cartușe cu capacitatea de 500 negru și 400 de pagini fiecare culoare în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartușe originale Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Toate cartușele Brother - incluzând acest set LC1000VALBP - sunt testate riguros pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de imprimare.

Acest set conține patru cartușe de capacitate mare care rezistă mai mult decât cele standard oferind în același timp o calitate excelentă.

Deși folosind cartușe neoriginale mai ieftine poate aduce avantaje pe termen scurt, acestea produc numeroase probleme de calitate ce pot duce chiar la deteriorarea echipamentului.

Aceste cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta și galbenă de capacitate mare LC1000 vă asigură că imprimanta continuă să funcționeze perfect, oferind rezultate profesionale cu care sunteți obișnuiți.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!