Adăugat în coș

Set de cartușe de capacitate mare originale Brother LC1000VALBP

Set de cartușe cu cerneală neagră, cyan, magenta și galbenă Brother LC1000VALBP. Fiecare culoare are o capacitate de 400 de pagini iar negru de 500 de pagini.

279,66 RON cu TVA 235,01 RON fără TVA
Găsiți un magazin local
Cumpără acest set de cartușe LC-1000VALBP pentru a face economii la cartușele originale Brother. Alcătuit din cartușele LC-1000BK, LC-1000C, LC-1000M și LC-1000Y de capacitate mare, acest set vă permite să înlocuiți cu ușurință cerneala la prețuri mai avantajoase, astfel încât imprimanta să ofere în continuare rezultate optime.

Caracteristici

  • Cartușe cu capacitatea de 500 negru și 400 de pagini fiecare culoare în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartușe originale Brother de calitate înaltă
  • Economisiți timp, bani și nu mai irosiți hârtie

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv cele din setul de cartușe de cerneală – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Acest set avantajos conține patru cartușe de capacitate mare care durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Deși cartușele neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Aceste cartușe originale de cerneală neagră, cyan, magenta și galbenă LC1000 de capacitate mare asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!