Set de cartușe de cerneală originale Brother LC123VALBP

Set Brother LC123VALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Fiecare cartuș are o capacitate de 600 de pagini.

396,95 RON cu TVA

333,58 RON fără TVA

Fiecare cartuș are o capacitate de 600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711

Cartușe originale Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC123VALBP_main

Caracteristici

  • Fiecare cartuș are o capacitate de 600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartușe originale Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Setul de cartușe Brother LC-123VALBP a fost creat special pentru a funcționa perfect cu o gamă vastă de imprimante Brother. Acest consumabil vă ajută să reduceți costurile de imprimare, oferindu-vă în același timp rezultate excepționale. Fie că este vorba de printurile de la domiciliu sau dintr-un birou mic, puteți conta pe culori mai intense și mai clare, care nu se estompează.

Descriere

Disponibil și în culori individuale:

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că setul de cartușe Brother LC123VALBP asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de cerneală ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Setul original de cartușe de cerneală negru, cyan, magenta și galben LC123VALBP asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus