Adăugat în coș

Set de cartușe originale Brother LC129XLVALBP de capacitate mare

Set Brother LC129XLVALBP cu cartușe de cerneală neagră, cyan, magenta, galbenă. Fiecare cartuș color are capacitatea de 1.200 de pagini; cartușele negre au capacitatea de 2.400 de pagini.

543,23 RON cu TVA

456,50 RON fără TVA

Cartușul negru are capacitatea de 2.400 de pagini, iar cartușele color au capacitatea de 1.200 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

LC129XLVALBP_main

Caracteristici

  • Cartușul negru are capacitatea de 2.400 de pagini, iar cartușele color au capacitatea de 1.200 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Achiziționați acest set LC129XLVALBP și faceți economii cu cartușele originale Brother. Conține cartușe de capacitate mare LC129XLBK, LC125XLC, LC125XLM și LC125XL, ce vă permit să înlocuiți fiecare culoare mai rentabil și vă asigură că echipamentul continuă să ofere cele mai bune rezultate.

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv cele din setul de cartușe de cerneală LC-129XLVALBP – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Acest set avantajos conține patru cartușe de capacitate mare care durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Deși cartușele neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de cerneală original LC-129XLVALBP de capacitate mare asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus