Cartuș de cerneală original Brother LC1000Y – galben

Cartuș de cerneală Brother LC1000Y galben – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 400 de pagini.

75,58 RON cu TVA

63,52 RON fără TVA

Capacitate de 400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711 la 5% acoperire

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

LC1000Y_main

Caracteristici

  • Capacitate de 400 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711 la 5% acoperire
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Acest cartuș de cerneală LC-1000Y este compatibil cu o gamă vastă de imprimante. Fiind un produs original, testat și creat de Brother, puteți avea încredere că obțineți printuri de cea mai bună calitate la cel mai avantajos preț. Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală achiziționând cartușul LC1000Y.

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de cerneală, puteți să vă bazați pe faptul că cerneala Brother LC-1000Y asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile.

Asigurați-vă că nu rămâneți fără cerneală achiziționând cartușul LC1000Y.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de cerneală ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Cartușul de cerneală original LC-1000Y asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus