Adăugat în coș

Cartuș de cerneală original Brother LC225XLC – cyan

Cartuș de cerneală Brother LC225XLC cyan – 1 bucată. Capacitate de aproximativ 1,200 de pagini.

101,85 RON cu TVA 85,58 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Acest cartuș de cerneală original Brother LC-225XLC cyan a fost special creat pentru a vă oferi documente de calitate la fiecare imprimare. Având proprietăți de rezistență la decolorare, vă puteți bucura de culori intense, clare și durabile. Cumpărând cartușele noastre, vă protejați imprimanta de potențiale probleme pe termen lung cauzate de utilizarea produselor neoriginale.

Caracteristici

  • Capacitate de 1,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 24711
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Disponibil și în alte culori:

Toate cartușele Brother – incluzând acest cartuș cyan de capacitate mare LC225XLC – sunt testate riguros pentru a oferi clienților cele mai bune rezultate. 

Deși sunt disponibile consumabile ne-originale mai ieftine, acelea nu sunt compatibile cu imprimanta dvs. Brother. Ele pot provoca probleme de calitate și pot duce la deteriorarea echipamentului - iar îndreptarea acestor probleme pot fi costisitoare.

Acest cartuș original LC225XLC vă asigură că echipamentul va continua să funcționeze perfect, oferind rezultate deosebite și siguranțe unei utilizări lipsite de griji. Proiectate să funcționeze mai mult decât un cartuș standard, acest cartuș de capacitate mare va imprima mai mult fără pierderi de calitate.

Compatibil cu

Campatibil cu

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!