Hârtie inkjet A4 originală Brother BP60PA

Hârtie A4 inkjet simplă Brother BP60PA. Pachetul conține 250 de coli.

23,02 RON cu TVA

19,35 RON fără TVA

Pachetul conține 250 de coli

Produs original Brother de calitate înaltă

Asigură documente reproduse la calitate optimă

Prezentarea produsului

BP60PA_main

Caracteristici

  • Pachetul conține 250 de coli
  • Produs original Brother de calitate înaltă
  • Asigură documente reproduse la calitate optimă

Despre acest produs:

Cu această hârtie A4 simplă originală BP60PA, proiectată cu profesionalism pentru a asigura rezultate excelente împreună cu imprimantele Brother, obțineți documente care vor impresiona zi de zi reproduse clar, fără erori și probleme.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Asigurați-vă că obțineți performanțe optime de la imprimanta dvs. Brother și că printurile arată întotdeauna profesionist utilizând hârtia A4 inkjet simplă BP60PA în tava pentru hârtie.

Ideală pentru utilizarea la imprimarea oricărui tip de document, de la facturi la bilete și scrisori, această hârtie BP60PA vă ajută să obțineți performanțe optime de la imprimantele inkjet Brother, asigurându-vă că documentele sunt imprimate rapid, eficient și cu o precizie de 100%.

Hârtia BP60MA3 este un produs original Brother, așadar puteți avea siguranța că a fost proiectată cu atenție și cu profesionalism pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. De ce să riscați să utilizați produse mai ieftine, neoriginale, care ar putea duce la printuri de calitate inferioară dacă vă puteți baza pe produsele noastre pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă, zi de zi?

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus