Hârtie A3 inkjet originală Brother BP60PA3

Hârtie A3 inkjet simplă originală Brother BP60PA3 de 75,5 g/mp. Pachetul conține 250 de coli. 

54,13 RON cu TVA

45,49 RON fără TVA

Pachetul conține 250 de coli

Produs original Brother de înaltă calitate

Asigură rezultate excelente

Prezentarea produsului

BP60PA3_main

Caracteristici

  • Pachetul conține 250 de coli
  • Produs original Brother de înaltă calitate
  • Asigură rezultate excelente

Despre acest produs:

Cu această hârtie A3 simplă originală BP60PA3, proiectată cu profesionalism pentru a asigura rezultate excelente împreună cu imprimantele Brother, obțineți documente care vor impresiona zi de zi reproduse clar, fără erori și probleme.

Compatibil cu

Afișează mai mult
Afișează mai puțin

Descriere

Asigurați-vă că obțineți performanțe optime de la imprimanta dvs. Brother și că printurile arată întotdeauna profesionist utilizând hârtia A3 inkjet simplă BP60PA3 în tava pentru hârtie.

Ideală pentru utilizarea la imprimarea de documente, cum ar fi liste și afișe, această hârtie BP60PA3 vă ajută să obțineți rezultate optime de la imprimantele inkjet Brother, asigurându-vă că documentele sunt imprimate rapid, eficient și cu precizie de 100%.

Hârtia BP60PA3 este un produs original Brother, așadar puteți avea siguranța că a fost proiectată cu atenție și cu profesionalism pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. De ce să riscați să utilizați produse mai ieftine, neoriginale, care ar putea duce la printuri de calitate inferioară dacă vă puteți baza pe produsele noastre pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă, zi de zi?

Creative Center

Vizitați Brother Creative Center pentru a accesa peste 2,000 de șabloane pe care le puteți personaliza pentru a crea documente unice și proiecte inedite.

Business Center oferă o gamă de materiale de marketing gândite să vă ajute să creați o impresie deosebită la locul de munca, incluzând cărți de vizită, materiale de prezentare și postere, toate putând fi personalizate conform nevoilor dvs.  

Fie că sunteți liber profesionist sau aveți o afacere mai mică, aceste șabloane sunt utile dacă încercați să creați, în mod economic, documente ce ies în evidență.

Și Home Center oferă numeroase materiale ajutătoare - de la suport educațional & jocuri pe care le puteți încerca cu copiii la decorațiuni vesele cu care puteți marca ocazii speciale, materiale ce aparțin exclusiv companiei Brother.

Sunt atât de multe lucruri de explorat – și, cel mai bun lucru, totul este gratuit!

Inapoi sus