Adăugat în coș

Ribon cu cerneală neagră și rășină/ceară standard BSS-1D450-110

Ribon BSS-1D450-110 cu cerneală neagră și rășină/ceară standard, de 450 de metri și lățimea de 110 mm, certificat de Brother International Europe.

Aceste riboane de mare capacitate cu rășină/ceară standard au fost create pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră de etichete profesionale. 

Riboanele BSS-1D450-110 pentru transfer termic, cu lățimea de 110 mm pot fi folosite în logistică, transporturi, producție și pentru o mulțime de alte aplicații

Riboanele cu rășină/ceară pentru transfer termic oferă mai multe beneficii, atât eficiență din punct de vedere al costurilor cât și  imprimare durabilă. Riboanele cu rășină/ceară BSS-1D450-110 sunt utilizate împreună cu rolele de bandă pentru etichete compatibile cu imprimanta dumneavoastră.

 

Specificații

  • Capacitate mare, având o lungime de 450 metri pe ribon
  • Lățime de 110 mm
  • Rășină/ceară standard și cerneală neagră
  • Ribon de calitate înaltă cu transfer termic cu cerneală
  • Asigură rezultate clare și durabile
  • Necesită role de etichete compatibile

Descriere

Ribon cu rășină/ceară standard pentru imprimante industriale

Cu ribonul cu rășină/ceară BRP-1D450-110 pentru transfer termic, veți obține rezultate profesionale.

Lățimea de 110 mm permite imprimarea ușoară a codurilor de bare și a textului, pentru o gamă largă de aplicații, cu imprimanta industrială Brother compatibilă.

Cu o lungime de 450 de metri, acest ribon de mare capacitate asigură mai puține întreruperi în utilizare pentru schimbarea consumabilului, economisind timp și bani.

Alegând un ribon pentru transfer termic cu rășină/ceară standard, certificat de Brother International Europe, vă asigurați că imprimanta dumneavoastră Brother va oferi cele mai bune rezultate chiar și în cele mai solicitante medii de producție.
 

Compatibil cu

Imprimante de etichete compatibile