Adăugat în coș

Cartuș de toner original Brother TN200 – negru

Cartuș de toner negru Brother TN200. Capacitate de aproximativ 2.200 de pagini.

231,56 RON cu TVA 194,59 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Alegeți cartușul de toner TN-200 negru – special conceput pentru a funcționa în sinergie cu imprimantele Brother – pentru a vă asigura printuri rapide și de o claritate perfectă. Consumabilele originale ca TN-200 oferă rezultate mai bune la un preț mai avantajos pe termen lung comparativ cu alternativele mai ieftine.

Caracteristici

  • Capacitate de aproximativ 2.200 de pagini în conformitate cu standardul ISO/IEC 19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv acest cartuș de toner TN-200 negru – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.

Deși cartușele de toner neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de toner original TN-200 asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.