Adăugat în coș

Cartuș de toner negru de capacitate mare original Brother TN-2220

Cartuș de toner negru Brother TN-2220. Capacitate de 2,600 de pagini. 

378,45 RON cu TVA 318,02 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Alegând acest cartuș de toner de capacitate mare TN-2220 – creat special pentru a funcționa în armonie cu imprimanta dvs. Brother – aveți garanția că paginile imprimate ies rapid și clar. Consumabilele originale precum acest cartuș TN-2220 sunt mai rentabile pe termen lung decât cele neoriginale.

Caracteristici

  • Capacitate de 2,600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Când vine momentul să înlocuiți cartușul de toner, puteți să vă bazați pe faptul că tonerul Brother TN-2220 asigură funcționarea la parametri optimi a imprimantei, iar printurile rămân clare și lizibile. Fiind un cartuș de capacitate mare, TN-2220 durează mai mult decât un cartuș normal, dar oferă aceleași rezultate de calitate excelentă.

Poate fi tentant să cumpărați consumabile mai ieftine, fără marcă, dar nu uitați că reumplerea cartușelor și cartușele de toner ieftine pot afecta nu numai calitatea printurilor, ci pot conduce la anularea garanției și pot deteriora pe termen lung imprimanta dvs.

Cartușul de toner negru original TN-2220 asigură performanțele optime ale imprimantei, oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung și rezultate impresionante de fiecare dată.

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.