Cartuș de toner negru de capacitate mare original Brother TN-2320

Cartuș de toner negru Brother TN-2320. Capacitate de 2,600 de pagini.

Capacitate de 2,600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752

Cartuș original Brother de calitate înaltă

Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Prezentarea produsului

TN2320_main

Caracteristici

  • Capacitate de 2,600 de pagini în conformitate cu ISO/IEC 19752
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Despre acest produs:

Conceput pentru a asigura consecvență optimă, cartușul de toner negru original Brother TN-2320 a fost creat pentru imprimarea de documente monocromatice de înaltă rezoluție de la prima până la ultima pagină imprimată. Deoarece este un cartuș de capacitate mare, TN-2320 durează mai mult, fără a compromite calitatea. 

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv acest cartuș de toner TN-2320 negru – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție. Deoarece este un cartuș de capacitate mare, TN-2320 durează de două ori mai mult – fără a compromite calitatea.

Deși cartușele de toner neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de toner original TN-2320 asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Recycling

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați site-ul nostru web.

Inapoi sus