Adăugat în coș

Cartuș de toner original Brother TN-245C – cyan

Cartuș de toner cyan Brother TN-245C. Capacitate de 2,200 de pagini. 

545,46 RON cu TVA 458,37 RON fără TVA
Găsiți un magazin local

Asigurați-vă că obțineți în continuare rezultate profesionale și de calitate excelentă de la imprimanta dvs. color, cu acest cartuș de toner original Brother TN-245C cyan. Compatibil cu o gamă vastă de imprimante Brother, cartușul de toner TN-245C este disponibil și în culorile magenta și galben. 

Caracteristici

  • Capacitate de 2,200 de pagini în conformitate cu ISO/IEC19798
  • Cartuș original Brother de calitate înaltă
  • Vă ajută să economisiți hârtie, timp și bani

Descriere

Toate cartușele Brother – inclusiv acest cartuș de toner TN-245C cyan – sunt testate riguros pentru a se asigura că oferă clienților cea mai consecventă și mai fiabilă soluție.  

Deși cartușele de toner neoriginale sunt mai ieftine și sunt disponibile pe scară largă, ele nu sunt compatibile cu imprimantele Brother. Folosirea cartușelor neoriginale poate duce la o calitate inferioară a documentelor imprimate, dar și la performanțe mai slabe ale imprimantei, iar aceste probleme se pot dovedi uneori costisitoare.

Cartușul de toner original TN-245C asigură funcționarea impecabilă a imprimantei dvs., oferindu-vă un randament mai bun la un preț mai avantajos pe termen lung, precum și o grijă în minus deoarece aveți siguranța că vă puteți baza pe configurația imprimantei.

Compatibil cu

Campatibil cu

Reciclare

Știați că puteți recicla cartușele de toner Brother utilizate în mod gratuit?

Ne-am luat angajamentul de a face tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra mediului, și ne încurajăm clienții să contribuie la acest lucru făcându-le cât mai ușoară posibilitatea de a recicla cartușele uzate originale Brother.

Spuneți-ne câte cartușe goale de toner aveți și vom aranja să ni le puteți trimite, fără să plătiți niciun ban.

Mulțumită parteneriatului îndelungat cu organizația de caritate Cool Earth, activitatea noastră de reciclare ajută sate de băștinași să oprească distrugerea pădurilor tropicale.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum putem colabora pentru un mediu mai bun, vizitați Brother Earth.